TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Guerra
    Kadrolu
    • 02 Ağustos 2011
    • 5605

Yorum

• VIX100
      Tecrübeli
      • 03 Kasım 2011
      • 1945

74.000 seviyesinden başlayan yükselen trend korunuyor. 92.300 seviyesi aşağı doğru kırılmadığı sürece, bu yükselen ivme
      korunacaktır. Ancak yükselen ivme hız kesmeye başladı. 94.500 direnç seviyesinin geçilmesi ancak yeniden ivme kazanma
      açısından önemli. %50’lik fibonacci düzeltme seviyesi 95.500 seviyesinden geçerken, 92.300 desteği korunduğu sürece 95.000-
      95.500 seviyelerine yükseliş olasılığı korunacaktır. (global-ana trend)

bu a . k un iktidarına sövmekten raporlamayı aksattık,zabahnan verseymişim turnayı gözünden vurmuştuuuz,pardon

93 altında kalması biz cortçular için elzem,92900 leri çok tırmalamıştı geçmeden önce
      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• erdemli
        Yasaklı
        • 20 Eylül 2009
        • 132

Bu nasıl bir ahlaksızlıktır. Alenen söv her şeye herkese küfret. Bu nasıl bir insanlık kaybıdır. Sövmek marifetten sayılır oldu da biz mi bilmiyoruz. Yoksa birisi en çok sövene ödül vereceğini mi söyledi.

Bu nasıl forum. Sizin çocuğunuz, eşiniz, kardeşiniz yok mu onların bu kepazeliği okumasından rahatsız olmaz mısınız? Sizin eşinizin çocuğunuzun olduğu yerde bir başkasının böyle hayasızca sövmesinden rahatsız olmaz mısınız?

Biri kalkar beğenmediği bir yazıyı orasına burasına sürmekten bahseder, diğeri kalkar hükumetin bi tarafına koyar. İnsanlık kaybolmuş. Yazıklar olsun...

Yorum

• VIX100
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2011
          • 1945

şsiz ortaya yazma ,sıkıntın varsa özelden yaz,ahlaktan bahsetme

Yorum

• sadrazam
            optimist
            • 21 Mayıs 2010
            • 228

içimden deli gibi küfretmek geçiyor ama yapamıyorum.

hergün yüzlerine bakmak zorunda olduğum, arkadaşlarımın, ağabeylerimin nasıl bu kadar insanlıktan uzaklaşabilir olduğu sorusu beni çileden çıkarıyor...

-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• Misafir

Bomboşbakanı Recô olan, ayakların baş olduğu memleketin forumu malesef..

Sövme ne kelime, üstüne tekme tokat resmi protokol darp modası var çakallarıyla,

alenen milletin gözleri önünde.. Sövme hafif kalır, malum; rahmetli çocuklara,

yandaş olmayan vatandaşın anasına vs. yapıyo o işleri.. Üstünede şehit kanlarını

dahi aşağılayıp teröristbaşlarıyla şarkılar söyleyip, eğlenip, konser takılıyo Zübük..

Hırsızlık desen aynen seçim dahil her alanda.. Örnek lider anlayacağın, topluma

forumlara vs. yansımaları bunlar..

Foruma kabahat bulmayalım.. Buralar kibar ve medeni kalır bu hıyarların yanında..

Aynen Recô'yu anlatmışın sayalım zaten.. Bak daha neler görecez..

Yorum

• erdemli
                Yasaklı
                • 20 Eylül 2009
                • 132

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                şsiz ortaya yazma ,sıkıntın varsa özelden yaz,ahlaktan bahsetme
                Aklın sıra kodlayıp yazdığın şsiz kelimesini misliyle sana iade ediyorum.

İlgili yöneticiler, alenen hakaret ediliyor lütfen benim uyarı mesajım dahil uyarıma konu olan ve hakaret içeren ilgili mesajları siliniz.

Yorum

• Misafir

Yok öyle, benim iletimi de silmesinler lütfen madem..

Ahlak hatırlatması yaptın, lafı gediğine koyduk, dursun.. Yakışır..

Yorum

• VIX100
                    Tecrübeli
                    • 03 Kasım 2011
                    • 1945

aktroller 6 ayda bir baaa saldırır,önemli değil ,neyse işimize bakalım
                    92200 tutmadı,91400-500 e gelsin

Yorum

• butsu
                      Aktif
                      • 16 Haziran 2009
                      • 257

yok öyle yağma, ben hiçbirinize hakaret makaret etmedim. Sağdan soldan devşirdiğiniz uyduruk yazılarınıza uygun cevabı verdim sadece. İzleyin basın toplantısını, yüzünüz kızarır mı bilmem. Girişin , millete dayak atın, üstünüze hiç alınmayın, koruyun kollayın maden sahiplerini, gökdelenine bile ortaksınızdır allah bilir, takdiri ilahi diye yutturun millete, birileri de gelsin size laf söyleyenlere forumlarda girişsin. sizi gidi ergenler.

Yorum

• tarık37
                        Yasaklı
                        • 07 Mayıs 2009
                        • 9126

aktolgalı_Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı
                        Dünyadan taziye mesajları yağıyor

http://www.haberturk.com/dunya/haber...ajlari-yagiyor
                        rocco_sıfredi Nickli Üyeden Alıntı

Soma'da yaşanan maden faciasının ardından 3 gün geçmesine rağmen Sırrı Süreyya Önder'in faciayla ilgili bir açıklama yapmaması sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, neredeyse yerel seçimlerden beri kayıp. Soma'da yaşanan maden faciasında dahi ortaya çıkmayan Sırrı Süreyya Önder, sevenlerini endişelendirmeye başladı. Önder'in neden Soma'ya gitmediği merak konusu oldu.

APO 'NUN KILLI G.....TÜNÜ YALIYORMUS SU AN SON ROTUSLARI ATIP CILALADIKTAN SONRA KARA YILANIN KARAYILANIYLA ILGILENECEKMIS YANI SU ARALAR COK YOGUNMUS
                        ..............

Yorum

• erdemli
                          Yasaklı
                          • 20 Eylül 2009
                          • 132

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Yok öyle, benim iletimi de silmesinler lütfen madem..

Ahlak hatırlatması yaptın, lafı gediğine koyduk, dursun.. Yakışır..
                          Sana ne oluyor da kendi kendine çalıp oynuyorsun.

Ben sövme ve küfür olmasın diyorum sen lafı gediğine koyduğunu söylüyorsun. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı misali ne alakası var benim yazdığımla senin yazdığının. Yazdıklarım işine gelmemiş beni hükumeti savunuyor konumuna düşürüp saldırmaya kalkıyorsun.

Ben hükumet dahil hiç kimsenin avukatı değilim. Hükumetle hesabın varsa git onlara söyle.

Yorum

• Misafir

Vesile oldun, yazdım.. Hesap mı vericez..

Anlayan anlar anlıyor, erdemli ol..

Sövmeyle hesabın var, sövenin başı hükümetle yoksa o senin yalanın..

Kendine sor sen o soruları..

Yorum

• erdemli
                              Yasaklı
                              • 20 Eylül 2009
                              • 132

Vesile olduğum için yazıyorsan da beni dahil etmeyeceksin. Hala erdemli ol diyerek bana ders vermeye kalkıyorsun. Benim erdemimden doğruluk ve dürüstlüğümden beni tanıyanlar emin. Sen haddini aşma yeter.

Yorum

• Misafir

La git..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information