TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
74.000 seviyesinden başlayan yükselen trend korunuyor. 92.300 seviyesi aşağı doğru kırılmadığı sürece, bu yükselen ivme
korunacaktır. Ancak yükselen ivme hız kesmeye başladı. 94.500 direnç seviyesinin geçilmesi ancak yeniden ivme kazanma
açısından önemli. %50’lik fibonacci düzeltme seviyesi 95.500 seviyesinden geçerken, 92.300 desteği korunduğu sürece 95.000-
95.500 seviyelerine yükseliş olasılığı korunacaktır. (global-ana trend)
bu a . k un iktidarına sövmekten raporlamayı aksattık,zabahnan verseymişim turnayı gözünden vurmuştuuuz,pardon
93 altında kalması biz cortçular için elzem,92900 leri çok tırmalamıştı geçmeden önceoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Bu nasıl bir ahlaksızlıktır. Alenen söv her şeye herkese küfret. Bu nasıl bir insanlık kaybıdır. Sövmek marifetten sayılır oldu da biz mi bilmiyoruz. Yoksa birisi en çok sövene ödül vereceğini mi söyledi.
Bu nasıl forum. Sizin çocuğunuz, eşiniz, kardeşiniz yok mu onların bu kepazeliği okumasından rahatsız olmaz mısınız? Sizin eşinizin çocuğunuzun olduğu yerde bir başkasının böyle hayasızca sövmesinden rahatsız olmaz mısınız?
Biri kalkar beğenmediği bir yazıyı orasına burasına sürmekten bahseder, diğeri kalkar hükumetin bi tarafına koyar. İnsanlık kaybolmuş. Yazıklar olsun...
Yorum
-
içimden deli gibi küfretmek geçiyor ama yapamıyorum.
hergün yüzlerine bakmak zorunda olduğum, arkadaşlarımın, ağabeylerimin nasıl bu kadar insanlıktan uzaklaşabilir olduğu sorusu beni çileden çıkarıyor...
-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
Bomboşbakanı Recô olan, ayakların baş olduğu memleketin forumu malesef..
Sövme ne kelime, üstüne tekme tokat resmi protokol darp modası var çakallarıyla,
alenen milletin gözleri önünde.. Sövme hafif kalır, malum; rahmetli çocuklara,
yandaş olmayan vatandaşın anasına vs. yapıyo o işleri.. Üstünede şehit kanlarını
dahi aşağılayıp teröristbaşlarıyla şarkılar söyleyip, eğlenip, konser takılıyo Zübük..
Hırsızlık desen aynen seçim dahil her alanda.. Örnek lider anlayacağın, topluma
forumlara vs. yansımaları bunlar..
Foruma kabahat bulmayalım.. Buralar kibar ve medeni kalır bu hıyarların yanında..
Aynen Recô'yu anlatmışın sayalım zaten.. Bak daha neler görecez..
Yorum
-
Aklın sıra kodlayıp yazdığın şsiz kelimesini misliyle sana iade ediyorum.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşsiz ortaya yazma ,sıkıntın varsa özelden yaz,ahlaktan bahsetme
İlgili yöneticiler, alenen hakaret ediliyor lütfen benim uyarı mesajım dahil uyarıma konu olan ve hakaret içeren ilgili mesajları siliniz.
Yorum
-
yok öyle yağma, ben hiçbirinize hakaret makaret etmedim. Sağdan soldan devşirdiğiniz uyduruk yazılarınıza uygun cevabı verdim sadece. İzleyin basın toplantısını, yüzünüz kızarır mı bilmem. Girişin , millete dayak atın, üstünüze hiç alınmayın, koruyun kollayın maden sahiplerini, gökdelenine bile ortaksınızdır allah bilir, takdiri ilahi diye yutturun millete, birileri de gelsin size laf söyleyenlere forumlarda girişsin. sizi gidi ergenler.
Yorum
-
aktolgalı_Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı..............rocco_sıfredi Nickli Üyeden Alıntı
Soma'da yaşanan maden faciasının ardından 3 gün geçmesine rağmen Sırrı Süreyya Önder'in faciayla ilgili bir açıklama yapmaması sosyal medyada eleştiri konusu oldu.
HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, neredeyse yerel seçimlerden beri kayıp. Soma'da yaşanan maden faciasında dahi ortaya çıkmayan Sırrı Süreyya Önder, sevenlerini endişelendirmeye başladı. Önder'in neden Soma'ya gitmediği merak konusu oldu.

APO 'NUN KILLI G.....TÜNÜ YALIYORMUS SU AN SON ROTUSLARI ATIP CILALADIKTAN SONRA KARA YILANIN KARAYILANIYLA ILGILENECEKMIS YANI SU ARALAR COK YOGUNMUS
Yorum
-
Sana ne oluyor da kendi kendine çalıp oynuyorsun.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok öyle, benim iletimi de silmesinler lütfen madem..
Ahlak hatırlatması yaptın, lafı gediğine koyduk, dursun.. Yakışır..
Ben sövme ve küfür olmasın diyorum sen lafı gediğine koyduğunu söylüyorsun. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı misali ne alakası var benim yazdığımla senin yazdığının. Yazdıklarım işine gelmemiş beni hükumeti savunuyor konumuna düşürüp saldırmaya kalkıyorsun.
Ben hükumet dahil hiç kimsenin avukatı değilim. Hükumetle hesabın varsa git onlara söyle.
Yorum

Yorum