tekrar şort..200 den
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
uzun zamandır pozum yoktu orada ...dün itibariyle 39.10 dan şortladım...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abim parite de işlem yapıyormusun? Şortlarım var inceden orda görüşn ne orada
Yorum
-
1.39-1.3935 2 parça var bende de.. Tamam abim çok sağolasıneksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzun zamandır pozum yoktu orada ...dün itibariyle 39.10 dan şortladım...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
putinin kafasında kesin bir şey var, sibirya tilkisini küçümsemeyin,okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRusya geri adım atmış.. Dikkat long tehlikeli gibi olmaya başladı..
Şimdi rusyadan bizi gelen para rusya ya geri dönemesin
aynı putin bundan bir kaç hafta önce, kırımı unutun, ukraynanın geri kalanını konuşalım diye lavrovu konuşturuyordu.
jetin kalkması için sınırda olmasına gerek yoktur, ayrıca rus askerlerinin sivil diye içeri sızmadıkları ne malum.
oradaki atarlanan rus yanlıları yanlış ata oynadığınımı düşünüyor şu an sizce yoksa kapalı kapılar ardından
bu adamlara gerekli taahhütler verildimi?
gösterilen ile gerçekler farklıdır teoremine göre longlar asıl daha bir önem kazanıyor bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Kısa vadeli yükselen trend içerisinde ve kısa vadeli ortalamaların üzerindeki hareket korunuyor. 92.000 seviyesi,
yükselen trend desteği olarak takip edilecek olup, bu destek korunduğu sürece 93.000 seviyesindeki yatay direnç
seviyesine yönelim izlenebilir. Yükselen trend dışına sarkma yaşanması durumunda, 91.500 seviyesi destek
olarak izlenebilir. 93.000 direncinin kırılması ise, sıkışmanın sonlanması ve yükselişin yeni bir ivme kazanması
anlamına gelecek. (golobal)
bırak 92000 leri,91500 ü bile kırdırmıyor namıssıızzzzoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Devlet Başkanı Vladimir Putin’in onayladığı yasa ile Rusya, Batı dünyasının mali yaptırımlarına karşı yeni koz elde etmeyi amaçlıyor. Rusya'da 120 milyon civarında banka ve kredi kartı bulunuyor. 750 milyar dolarlık işlemin gerçekleştiği kredi kartı pazarının yüzde 85'ini ise Amerikan şirketi Mastercard kontrol ediyor. Putin, kendi ulusal ödeme sistemini 6 ayda hayata geçirecek, 2 yıl içinde ise 100 milyon banka ve kredi kartı dağıtacak. Böylece Amerikan üstünlüğüne son vermeyi amaçlıyor. Yeni yasa ayrıca, yabancı ödeme sistemlerinin Rusya'daki cirosunun yüzde 25'ini Rusya Merkez Bankasına yatırma zorunluluğu getiriyor.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterputinin kafasında kesin bir şey var, sibirya tilkisini küçümsemeyin,
aynı putin bundan bir kaç hafta önce, kırımı unutun, ukraynanın geri kalanını konuşalım diye lavrovu konuşturuyordu.
jetin kalkması için sınırda olmasına gerek yoktur, ayrıca rus askerlerinin sivil diye içeri sızmadıkları ne malum.
oradaki atarlanan rus yanlıları yanlış ata oynadığınımı düşünüyor şu an sizce yoksa kapalı kapılar ardından
bu adamlara gerekli taahhütler verildimi?
gösterilen ile gerçekler farklıdır teoremine göre longlar asıl daha bir önem kazanıyor bence.
bu dün okuduğum haber.. Bende senin gibi düşünüyorum Sonperde...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
al sana rusların bitik fk'sının sebebi,okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDevlet Başkanı Vladimir Putin’in onayladığı yasa ile Rusya, Batı dünyasının mali yaptırımlarına karşı yeni koz elde etmeyi amaçlıyor. Rusya'da 120 milyon civarında banka ve kredi kartı bulunuyor. 750 milyar dolarlık işlemin gerçekleştiği kredi kartı pazarının yüzde 85'ini ise Amerikan şirketi Mastercard kontrol ediyor. Putin, kendi ulusal ödeme sistemini 6 ayda hayata geçirecek, 2 yıl içinde ise 100 milyon banka ve kredi kartı dağıtacak. Böylece Amerikan üstünlüğüne son vermeyi amaçlıyor. Yeni yasa ayrıca, yabancı ödeme sistemlerinin Rusya'daki cirosunun yüzde 25'ini Rusya Merkez Bankasına yatırma zorunluluğu getiriyor.
bu dün okuduğum haber.. Bende senin gibi düşünüyorum Sonperde...
süper bilgilier , bunları bilmiyordum. adamın kendine vade yapmaya çalıştığı çok açık.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
92,800 kisa maliyetle, ayni miktarda poz uzun hesaptan acilarak (93100), bundan sonra olup bitecekler, ikinci bir emre kadar hedgelenmistir, gamuoyuna kıvancla duyrulur. Burada ya ştoplos, yayeni şarjür takmak girikebilir. Gargamel, hepinizi yuromanyağa yapacam dirse, asiozaman gorsenfestivali. Diloooooooy, dilooooy.haydan gelen huya gider...
Yorum
Yorum