TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

tekrar şort..200 den

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

git geller yaşıyorum..ekranı kapattım....son karar şort.....

Yorum

• okut_val
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2009
        • 1325

Rusya geri adım atmış.. Dikkat long tehlikeli gibi olmaya başladı..
        Şimdi rusyadan bizi gelen para rusya ya geri dönemesin
        '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• okut_val
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2009
          • 1325

Eksper abim parite de işlem yapıyormusun? Şortlarım var inceden orda görüşn ne orada

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Eksper abim parite de işlem yapıyormusun? Şortlarım var inceden orda görüşn ne orada
            uzun zamandır pozum yoktu orada ...dün itibariyle 39.10 dan şortladım...

Yorum

• VIX100
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2011
              • 1945

bu dansöz palaynan uğraşılmaz,cort devam,day trade umutsuz vaka

zabahtan beri net yoktu
              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• okut_val
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2009
                • 1325

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                uzun zamandır pozum yoktu orada ...dün itibariyle 39.10 dan şortladım...
                1.39-1.3935 2 parça var bende de.. Tamam abim çok sağolasın

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

güc gösterisi var....bu hal beni büyük ihtimal süründürür....hayırlısı....

Yorum

• sadrazam
                    optimist
                    • 21 Mayıs 2010
                    • 228

bu nasıl bir gün böyle yaw..?
                    -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

Rusya geri adım atmış.. Dikkat long tehlikeli gibi olmaya başladı..
                      Şimdi rusyadan bizi gelen para rusya ya geri dönemesin
                      putinin kafasında kesin bir şey var, sibirya tilkisini küçümsemeyin,
                      aynı putin bundan bir kaç hafta önce, kırımı unutun, ukraynanın geri kalanını konuşalım diye lavrovu konuşturuyordu.

jetin kalkması için sınırda olmasına gerek yoktur, ayrıca rus askerlerinin sivil diye içeri sızmadıkları ne malum.

oradaki atarlanan rus yanlıları yanlış ata oynadığınımı düşünüyor şu an sizce yoksa kapalı kapılar ardından
                      bu adamlara gerekli taahhütler verildimi?

gösterilen ile gerçekler farklıdır teoremine göre longlar asıl daha bir önem kazanıyor bence.
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

Kısa vadeli yükselen trend içerisinde ve kısa vadeli ortalamaların üzerindeki hareket korunuyor. 92.000 seviyesi,
                        yükselen trend desteği olarak takip edilecek olup, bu destek korunduğu sürece 93.000 seviyesindeki yatay direnç
                        seviyesine yönelim izlenebilir. Yükselen trend dışına sarkma yaşanması durumunda, 91.500 seviyesi destek
                        olarak izlenebilir. 93.000 direncinin kırılması ise, sıkışmanın sonlanması ve yükselişin yeni bir ivme kazanması
                        anlamına gelecek. (golobal)
                        bırak 92000 leri,91500 ü bile kırdırmıyor namıssıızzzz

Yorum

• okut_val
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2009
                          • 1325

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          putinin kafasında kesin bir şey var, sibirya tilkisini küçümsemeyin,
                          aynı putin bundan bir kaç hafta önce, kırımı unutun, ukraynanın geri kalanını konuşalım diye lavrovu konuşturuyordu.

jetin kalkması için sınırda olmasına gerek yoktur, ayrıca rus askerlerinin sivil diye içeri sızmadıkları ne malum.

oradaki atarlanan rus yanlıları yanlış ata oynadığınımı düşünüyor şu an sizce yoksa kapalı kapılar ardından
                          bu adamlara gerekli taahhütler verildimi?

gösterilen ile gerçekler farklıdır teoremine göre longlar asıl daha bir önem kazanıyor bence.
                          Devlet Başkanı Vladimir Putin’in onayladığı yasa ile Rusya, Batı dünyasının mali yaptırımlarına karşı yeni koz elde etmeyi amaçlıyor. Rusya'da 120 milyon civarında banka ve kredi kartı bulunuyor. 750 milyar dolarlık işlemin gerçekleştiği kredi kartı pazarının yüzde 85'ini ise Amerikan şirketi Mastercard kontrol ediyor. Putin, kendi ulusal ödeme sistemini 6 ayda hayata geçirecek, 2 yıl içinde ise 100 milyon banka ve kredi kartı dağıtacak. Böylece Amerikan üstünlüğüne son vermeyi amaçlıyor. Yeni yasa ayrıca, yabancı ödeme sistemlerinin Rusya'daki cirosunun yüzde 25'ini Rusya Merkez Bankasına yatırma zorunluluğu getiriyor.

bu dün okuduğum haber.. Bende senin gibi düşünüyorum Sonperde...

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3010

Devlet Başkanı Vladimir Putin’in onayladığı yasa ile Rusya, Batı dünyasının mali yaptırımlarına karşı yeni koz elde etmeyi amaçlıyor. Rusya'da 120 milyon civarında banka ve kredi kartı bulunuyor. 750 milyar dolarlık işlemin gerçekleştiği kredi kartı pazarının yüzde 85'ini ise Amerikan şirketi Mastercard kontrol ediyor. Putin, kendi ulusal ödeme sistemini 6 ayda hayata geçirecek, 2 yıl içinde ise 100 milyon banka ve kredi kartı dağıtacak. Böylece Amerikan üstünlüğüne son vermeyi amaçlıyor. Yeni yasa ayrıca, yabancı ödeme sistemlerinin Rusya'daki cirosunun yüzde 25'ini Rusya Merkez Bankasına yatırma zorunluluğu getiriyor.

bu dün okuduğum haber.. Bende senin gibi düşünüyorum Sonperde...
                            al sana rusların bitik fk'sının sebebi,

süper bilgilier , bunları bilmiyordum. adamın kendine vade yapmaya çalıştığı çok açık.
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

malumun ilanı,film her zamanki gibi terse koptu,yoruma gerek yok,hep yek devam,ilk hedef 95

Yorum

• AlexanderFuckabulL
                                Katılımcı
                                • 12 Nisan 2014
                                • 190

92,800 kisa maliyetle, ayni miktarda poz uzun hesaptan acilarak (93100), bundan sonra olup bitecekler, ikinci bir emre kadar hedgelenmistir, gamuoyuna kıvancla duyrulur. Burada ya ştoplos, yayeni şarjür takmak girikebilir. Gargamel, hepinizi yuromanyağa yapacam dirse, asiozaman gorsenfestivali. Diloooooooy, dilooooy.
                                haydan gelen huya gider...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information