87675 long
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
87700 ilaveegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88400de beklediğim gelmedi 88600 long geceye
Mal 88150
Yorum
-
eksper hocam ne etti acaba , çaktımı ekleri?
akbankın satış sürecindeki döneme o kadar benziyorki, tam geçtiğimiz boğa trendi başlangıcına.
ama yinede long çok zor geliyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
-
Egelim bende ilk hedef 88800-89 arası çıkıyor...Sonrasında duruma göre pazartesi 90 lara kadar alma ihtimali olsa da tekrar aşağı yapmak zorunda...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster87700 ilave
Mal 88150Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Allahammm mübarek cuma günü, şurdan dorprak gayması gibi bi ikinci zeans ver yarabbiiiiiii. Şööle nooluyolllLLAAAAuuuu derkene, 85leri göster yarabbiiiiiii. Tam bitti derkene, son 15 dakka 84 leri de nasib etttt yarabbbiiiiiiiimmmmmm. Amiiiin. Hayırlı cumalar.haydan gelen huya gider...
Yorum
-
ne düşemez porsamız varmış.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-
tuza su kaçmış akamiy,kurutuyolar belkim sona akablü.hehe.dikkatli olun lem.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbillur tuz gibi,
akaaaai akaaayy akaaay.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
en az 15 dakkalıklar düzelmeden depme zor gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster87.700 den uzadım, kesin düşer şimdi...
aynen dediğim gibi oldu...-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
Yorum