Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hedefim 94700
ama
öğlen bi arkıdeşin annesinin cenazsine katılmak üzre aydın-söke ye gitmemm lazım
2seans bakamam
aklımdada tutamam
poz arttırdımki erken çıkabileyim
düşündüğün şeyi 93600 ü görseydi yapcektim
hedefim 94700
ama
öğlen bi arkıdeşin annesinin cenazsine katılmak üzre aydın-söke ye gitmemm lazım
2seans bakamam
aklımdada tutamam
poz arttırdımki erken çıkabileyim
düşündüğün şeyi 93600 ü görseydi yapcektim
allah tahsilatini affetsin inşallah dunde ben boyle bir sebepten 3 gibi biraktim tum akşam har kacirdim yeni girdim poza 450 den
Salı g ü n ü 9 1 . 8 0 0 -93.800 fiyat
aralığında işlem görerek günü 92.725
uzlaşm a f i y a t ından tamamlad ı.
Kontrattaki aç ık pozisyon say ısı 80
adet artarak 150.171 adet kontrata
yükseldi. Kontrat ın d ü n 9 3 . 8 0 a n a
direnç seviyesine kadar yükselmesi
sonrasında gelen tepki sat ışlarıyla
g e r i l e y e r e k g ü n ü d ü şüşle
tamamladığını i z l e d i k . B u g ü n e
kontratın 92.125 ana destek seviyesi
h e d e f l i d ü şüşl e b a şlamasını
bekliyoruz. Gün içinde 92.125 ana
destek seviyesinin korunmas ı ve
kontratta tepki alışlarının etkili olması
d u r u m u n d a 9 2 . 8 0 0 p i v o t d i r e n ç
seviyesi hedefli yükseli ş yaşanabilir.
92.800 pivot direnç seviyesi üzerinde
kontratta ilk a şamada 93.800 ana
direnç sonras ında 94.300 pik direnç
seviyeleri hedeflenecektir. Ayr ıca
92.125 ana destek seviyesinin alt ına
gelinmesi durumunda 91.725 ara
destek seviyesi hedefli gerileme sürecektir. 91.725 ara destek seviyesi alt ında kontratta 90.800 ara destek seviyesi takip
edilecektir.
Benzine henüz geçen hafta gelen zammın ardından dün gece bir zam daha geldi. Böylece fiyatlar sadece bir haftada 20 kuruş birden artmış oldu. Artışla birlikte Ankara, İstanbul ve İzmir'de litresi 4,83-4,84 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzin fiyatları 4,92-4,93 liraya çıktı.
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) ile VOB piyasası birleşmesi gerçekleşiyor.
5 Ağustos 2013 tarihinden itibaren, Türkiye’deki tüm vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri, VİOP bünyesinde tek bir platformda işlem görmeye başlayacaktır. Geçiş işlemleri çerçevesinde VOB’daki sözleşmelerin birçoğu VİOP sistemine transfer olacağı için yatırımcılarımız açısından işlemler kesintisiz devam edebilecektir. Borsa değişikliği sebebiyle transfer olan hesaplarda Aralık 2012’de güncellenmiş “Türev Araçları Alım Satımına Aracılık Çerçeve Sözleşmesi’nin” son hali bulunmadığı taktirde bu hesaplar sadece pozisyon kapatma işlemleri ile sınırlandırılacaktır. Bu sebeple VİOP işlemlerini de içeren yeni sözleşmenin 19 Temmuz tarihine kadar iletilmesi önem arz etmektedir.
bu neymiş?
Last edited by VIX100; 17 Temmuz 2013, 12:05.
Sebep: yok
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum