dün 2. seansa bakamadım,löke çöktüyseniz,bekleyim ben,birbirimizi düdühlemeyelim
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pala dar alanda dalgalandırmakla 5likleri ala çevirdi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Amanın amanın ne de güçlüymüş bizim vaktiyle rekorlara doymayan,
uçuşan kelebek sendromlu Recô bizt'iği.. 77,6'de alıcı arıyor kendine)
bak hele, son 10 ayun 116bin beri global anlamda en bi rezil rüsva olmuş haliyle..
Şükür bu günleri de gördük ya valla, gam yemeyiz..
Yorum
-
seçim sendromuna sokmuşlar gibi.bundan sonra yön sert olur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
77500 üstü altı olur bugün.en güzeli kenara çekilmek.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
kenara çekilme yaw cort aç cort hehehheheheh 5/1 bari poz al olmadı kaparsın hehehhehehtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77500 üstü altı olur bugün.en güzeli kenara çekilmek.oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
ula puşti nirelerdesin.görüşemez olduk.yoğsam sendemi seçime lider oldun.hehehekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkenara çekilme yaw cort aç cort hehehheheheh 5/1 bari poz al olmadı kaparsın hehehheheh
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
hehehh çalışıyoz kapı kapı dolaşıp reyini bize ver diyoz ahaliye partimiz sizin için var diyoz bizim ilçe başkanı bizim bölgeden pek memnun tabirimi mazur gör eşşşek gibi çalışıyoztaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula puşti nirelerdesin.görüşemez olduk.yoğsam sendemi seçime lider oldun.hehehe
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
78200-400 gibi boşalırımegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77425 long oldu komple hayırlı işler
Yorum
-
78400 filettoegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78200-400 gibi boşalırım
1000 puan etidir abv
Dünde aldıktı bi hayli
Yorum
-
panka dışındakileri aut pankalara in yaptım beklemedeyim.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum