TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • daroka
    ......
    • 24 Nisan 2009
    • 362

porim aman dikkat et kırılım olmassa buradan sert yukarıda alabilirler... gerçi bende halen şort bekliyorum ancak aşağıdaki grafiktende anlaşılcağı gibi işc de 4 altında kapanış yapmadan kırıldı diyemeyiz...
    eğer 4 altına giderse satışlar hızlanıcak büyük ihtimalle....
    geçen haftalarda bu 3.97 lerdeydi.. lakin orayıda gördü... şimdi bu çizgi 4 lere yükseldi...
    bakalım ne olucak...

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• VIX100
      Tecrübeli
      • 03 Kasım 2011
      • 1945

uhrayna rusya ile savaşı göze alamaz,domalır,iş datlıya bağlanır,flat devam
      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• sonperde33
        Kıdemli
        • 03 Ağustos 2011
        • 3005

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        uhrayna rusya ile savaşı göze alamaz,domalır,iş datlıya bağlanır
        yapacak bişey yok, daha 2 gün önce atanan donanma komutanı rusyadan yana taraf olduğunu beyan etti,
        adam biliyor başına geleceği tabi, ee bide ülke içerden hastalandı, daa bide adama savaş diyorlar geyikler. daha rusya operasyon yaparkene, kıravat yiyen gürcistan başkanı saakaşvilinin görüntüleri hafızalarda taze iken.

neyse hacım , tam 74 K'ya long yazdım.
        gelirse gelir gelmesse selametle.
        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          porim aman dikkat et kırılım olmassa buradan sert yukarıda alabilirler... gerçi bende halen şort bekliyorum ancak aşağıdaki grafiktende anlaşılcağı gibi işc de 4 altında kapanış yapmadan kırıldı diyemeyiz...
          eğer 4 altına giderse satışlar hızlanıcak büyük ihtimalle....
          geçen haftalarda bu 3.97 lerdeydi.. lakin orayıda gördü... şimdi bu çizgi 4 lere yükseldi...
          bakalım ne olucak...

Eyvallah darokam...Ben şahsen bu hafta cumaya kadar 78 binlere kadar tepmesini bekliyorum ama bugün çöküş için son bir şans verem dedim...duruma göre şutlarım
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VIX100
            Tecrübeli
            • 03 Kasım 2011
            • 1945

kalakaldım,mala da giremedik,puuuuuuu
            Endeks, bir önceki dip noktası olan 74.000 seviyesinden tepki üretti. Azalan üçgen
            formasyonunun tabanı bir kez daha test edilmiş oldu. Taban onaylandıktan sonra üçgen
            formasyonu içerisinde sıkışık seyrin devam etmesi beklenebilir. 76.300 seviyesindeki direnç
            noktası geçilebilirse, 78.000 seviyesinden alçalan üçgen formasyonunun direnç duvarına
            doğru hareket izlenebilir. (global)

Yorum

• paradigma
              Tecrübeli
              • 19 Haziran 2009
              • 1088

dostlar , nisan vade son 3 gune ait gunluk ve vade basindan beri olan pastayi nerden bulabilirim ?
              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• manaw
                havacı
                • 28 Ekim 2011
                • 896

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Bugün 72800 lere sarksa pozu kapar yarını beklerim sanırım
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Misafir

Bugün-yarın, bu hafta 73 altına sarkarsa, longlara çuval operasyonu yapmak

durumuna düşer bizt'ik teknik anlamda.. Tekrar 73-74'ü bile hiç yakmadan-yakamadan,

arkası yarınsız yani 70 bine gümletip ve artık malesef 70'in altı derin trade operasyonu..?)

Hayırlısı bakalım, 'olmaz olmaz' yoktur fazla borsa arenalarında..

Yorum

• VIX100
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2011
                      • 1945

vur len yukaru,herkez corttan para kazanacak yoh yaa

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3005

74 gördümü?, banka ekranını açamıyorum, inş. benide almıştır.
                        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          74 gördümü?, banka ekranını açamıyorum, inş. benide almıştır.
                          73900 den döndü..şimdilik güçlü duruyor..bugün 74 üstü kaparsa 78 e kadar önü açık

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

sıkışma sonlarındayız.
                            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

74300 den longa döndüm

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

russia with love,rusyadan gaçan bize gelir mi? stoplu lonk yakışır buralardan

Yorum

Working...
                                X

Debug Information