TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş hareketleri inceleyince bugün spot 30 un en kötü ihtimalle 79000 in çok çok hafif üzerine atıp yine 79000 lerden kapaması icab eder....

Bu şekilde olursa önümüze pazartesi açılışı için 2 seçenek çıkacak...

1)pazartesi ya 1400-1500 puana yakın eksi gapla açacağız ve şelale gelecek....
    2)ya da spotu pazartesi artı 1000 puanla açıp 80700-80800 lere kadar aldıktan sonra yükselişin tepesini yapmış olacak.

Kısacası spotu 79 lardan kaparsak pazartesiye bir yöne okkalı gap olacak.....

poz açarken bu dediklerim aklınızda olsun ama buna göre işlem yapmayın derim

Normalde filet girmem icab eder ama ayu olarak senaryo 1 ihtimali %50 olsa da şansımı ondan yana kullanmayı tercih edeceğim sanırım

sanmıyorum ama spot 30 79 ları yardırır gecerse mevzu çöp olur
    şerrolar...100-200 puan daha alıp gevşese iş bitecekti...o kadar senaryo yazdık...pozu kapadım 79200 den...

haftasonuna kafa rahat ossun...pazartesi gerekirse aşağıdan da shortlarız ama artı açılış sinirimi bozar

iyi haftasonları
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Salıyon kobrayı. Poriiiii
      tam salamadık be egelim bugün kapanış dışında herşey beklediğim gibi oldu ama tam olmayınca yarım kalmış gibi hissettim.

pazartesi ya da salı 80 üstü gelebilir diye short açmadım
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

tam salamadık be egelim bugün kapanış dışında herşey beklediğim gibi oldu ama tam olmayınca yarım kalmış gibi hissettim.

pazartesi ya da salı 80 üstü gelebilir diye short açmadım
        Hedef 80800
        Bakalım son hamleyle varacakmı yoksa 79500 den dönecekmi

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

78200-78500 arasına kadar gevşerse dostlarım da nasiplenme şansı verecektir
          şunu net görüyordum ama trade edemiyorum amk...yoksa bir ters bir düz 1000 puan daha alacaadık...egelim öret lem bana

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Hedef 80800
            Bakalım son hamleyle varacakmı yoksa 79500 den dönecekmi
            bence de mantıklı abi...bugün shortcu topladı durdu...stopları patlataydı shortu basacaadım...yetişmediyse vardır bir kerameti

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

79550 de emir askıda kaldı.aq.neyse filet kaldık 2 gündür.acele yok.hayırlı akşamlar.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

#VİOP Pay VİS vade sonu uzlaşma fiyatı şubat 2014'den itibaren,son işlem gününde spot piyasada 2. seans sonundaki kapanış fiyatıdır.
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                  Tecrübeli
                  • 26 Kasım 2010
                  • 1084

xu100 de beklenti oluşması için rakamım 65500 bölgesinin hacimle aşılmasıdır altı hep kısadır kanaatimce
                  oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

Haftalıklar için kapanışı. Bu hale getirdi
                    Super gidiyor haftaya dolar yokari burası düzeltmeye ama 80 bin denemesi daha yapar
                    Tek parça cort 79250
                    angıradan döndüm baktım fena deel bizim cort
                    80200 e değme ihtimali olsada 79500-800 den ptesi gene cort vurulup parçalar tamamlanır
                    çarşambadan sona özellikle bizde çıkıın ufak düzeltmesi dolarda düşüşünn düzeltmesi başlar
                    haftalıklar alda aylıklar martta al verecek buda artık düşüşlerin derin olmayacağını söyler bana
                    düzeltmeden sona 85bin gelir gari

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

80200 e değme ihtimali olsada 79500-800 den ptesi gene cort vurulup parçalar tamamlanır
                      çarşambadan sona özellikle bizde çıkıın ufak düzeltmesi dolarda düşüşünn düzeltmesi başlar
                      haftalıklar alda aylıklar martta al verecek buda artık düşüşlerin derin olmayacağını söyler bana
                      Egelim pazartesi ve salı hareketleri ana yön konusunda fikir verir bence...
                      Bir ihtimal de 90 binlere hızlı yükseliş ki o durumda senin shortlar ekmek bırakmaz. Neyse pazartesi ne kadar yükselecek gorek hele

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

Dediğim yükseliş için onumuzdeki haftayı 80-83 ler arasında gecirirsek vadenin son 3-4 gunu akıllara zarar bir yükseliş ile 90 binlere gidip sonra çöküşşşşş..olabülüüü

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

Dediğim yükseliş için onumuzdeki haftayı 80-83 ler arasında gecirirsek vadenin son 3-4 gunu akıllara zarar bir yükseliş ile 90 binlere gidip sonra çöküşşşşş..olabülüüü
                          Çarşamba günü dolars al verir hacım

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

Çarşamba günü dolars al verir hacım
                            miting fotolarını gördüm. sağlam kalabalıkmış

bu arada diğer ihtimal de 8-10 hafta 75-81 aralığında oyalanmamız olabilir...

bu dediğim için bu hafta spot30 un 81300-81400 leri geçmemesi lazım.

Yorum

• repsol16
                              Katılımcı
                              • 04 Mart 2013
                              • 78

daha 65 i gecemiyorz cogunlukta heran yukari fiseklicez beklentisi bence cok temkinli olmakta fayda var algi degismedikce... longlar shortlara gore sayica fazla bakalm kim kimi dövücek
                              Yanıldıginı anlayinca gurur yapmayip sevinen kimse, yanıldığı konuya ait dogru bilgiyi mutlaka kalbinde bulur...

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

80200 e değmiş
                                geçerse ne ala ama geçemezse kapanış bazlı hedefe ulaşılmıştır
                                millet 74 e düşüş beklerken yok efenim çıkarız dediğim yere gelinmiştir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information