TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

Bugün kapanışı en tepeden yapmasını bekliyorum...istediğim gibi olursa 79500 lerden--80 lerden shortla girerim artık
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      dolarda aylık kapanışa çok önem veriyorum...aylık kapanış bu seviyelerin üstünde olduğu sürece gelecek ay 2.40 ı denememizi bekliyorum..geçer geçmez bilemem
      hacım 2.30 a gider haftaya 32 olabilir
      haftalık satda aylık sata giriyo 2 ye gevşer seçim zamanı
      burasıda haftaya düzeltme yapıp toplayıp 85 dorru gider
      dünkü 77650 longları zabanan 78 e verip 77800 e geri almanın huzuruynan 78400-500 e bunlarıda vermeyi bekliürüm
      yarın angıra sıhhıye meydanındayım

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

Bugün kapanışı en tepeden yapmasını bekliyorum...istediğim gibi olursa 79500 lerden--80 lerden shortla girerim artık
        geldinmi hizaaya
        ne pala mınagayan herkesi sokiür hizaya

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

78250 filet filet fileto
          maliyetin 77450 olduğu düşünüldüğünnde full poz eyi para
          78 e tekrar alım girem baken gelücükmü

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

hedefin niresi egelim?
            [QUOTE=egelii;566687]
            hedefin niresi egelim?[/Q

78500 hacım

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

ötesi 65000
              burası 79000 kapaması lazım en az

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                geldinmi hizaaya
                ne pala mınagayan herkesi sokiür hizaya
                Lo pala benim dediğimi yapmaz ki ben palanın dediğini yaparım pala dün 77100 altına vermeyince bugün alacağı çok belli oldu...kapanışı en tepeden yapacuuk...
                o yüzden long devam
                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ötesi 65000
                  burası 79000 kapaması lazım en az
                  aaaşama gel bak..spott 79500 ve üzerini görmezsen pori değilim

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

öyle olursa pazartesi direkt eksi gapla açıp porinin hedeflere girecüüük

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

öyle olursa pazartesi direkt eksi gapla açıp porinin hedeflere girecüüük
                      haftaya sıkıntı olur buralar
                      dolar çıkar bura düşer gibi

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

çok nazlı yavaş ilerledi.basarken nefes almaması gerekir.poz filet.buralardan girmem heç bir poza.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

teknik üst sınır üstünde hala burası hiç hoç değil.
                          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

Geçmiş hareketleri inceleyince bugün spot 30 un en kötü ihtimalle 79000 in çok çok hafif üzerine atıp yine 79000 lerden kapaması icab eder....

Bu şekilde olursa önümüze pazartesi açılışı için 2 seçenek çıkacak...

1)pazartesi ya 1400-1500 puana yakın eksi gapla açacağız ve şelale gelecek....
                            2)ya da spotu pazartesi artı 1000 puanla açıp 80700-80800 lere kadar aldıktan sonra yükselişin tepesini yapmış olacak.

Kısacası spotu 79 lardan kaparsak pazartesiye bir yöne okkalı gap olacak.....

poz açarken bu dediklerim aklınızda olsun ama buna göre işlem yapmayın derim

Normalde filet girmem icab eder ama ayu olarak senaryo 1 ihtimali %50 olsa da şansımı ondan yana kullanmayı tercih edeceğim sanırım

sanmıyorum ama spot 30 79 ları yardırır gecerse mevzu çöp olur

Yorum

• mehmetkirsoy
                              Kıdemli
                              • 03 Ocak 2013
                              • 3325

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Dow mow dolar molar bahane , hiç farketmez .. Istanbula atom bombası düşse dahi makinalar shortları ve satış opsiyonlarını bitirmeye ayarlı(kamar)

guzu emmi de 70000 dimiş,bahalım noolcek guzu vs.kamar cinema paradiso
                              en son kaçta dediydi bunu

110 bin miydi vob

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

ula ayıyım ama longtan kazanıyom...hatta shorttan kaybettiydim en son...bu nasıl durumdur böyle

Yorum

Working...
                                X

Debug Information