egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
77300 e gadar düzeltme (dünkününporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAna yönün ne peki?
sona 81
dünde dedim sana 81 e gitmesi ptesi salı olur diye
aynıyım
Yorum
-
-
550 filetegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78750 cort
sanırım maliyet 78350 oldu ehh az bekleyem bakam
200 puan galdı zarar
750 ye cort yazdım gene gelirse gelir gelmezse 2.seans bakaruk
Yorum
-
81-82 ler için bugünkü kapanışta net yönü anlarız egelim...ama sana diyem pazartesiden itibaren düşüşe oynarsan çok sağlam para kaldırcan.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77300 e gadar düzeltme (dünkünün
sona 81
dünde dedim sana 81 e gitmesi ptesi salı olur diye
aynıyımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dibi bulan endeks davranışı böle olmamalı bence.sanki veri beklenen gibi olmayacak.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81-82 ler için bugünkü kapanışta net yönü anlarız egelim...ama sana diyem pazartesiden itibaren düşüşe oynarsan çok sağlam para kaldırcan.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Abi bişey bulduğu yok yaaa...hakikaten benim gördüğümü göreydiniz hak verirdiniz. bugünkü kapanış bize düşüşün ne zaman olacağı konusunda net bilgi verecek....taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdibi bulan endeks davranışı böle olmamalı bence.sanki veri beklenen gibi olmayacak.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
işte bu beeee....yanlız bu sefer 200 puanlık tradeler uğruna kaptırmazsın umarımegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78200 lönkSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dünki gireni anca çıkardık dahaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte bu beeee....yanlız bu sefer 200 puanlık tradeler uğruna kaptırmazsın umarım
bakıcez
Yorum
Yorum