vadelide yol 5 lik az sona kısaya girebilir.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
sinyal neto olmdan furmak yok dostlar.sabırrrr.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervadelide yol 5 lik az sona kısaya girebilir.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
tüh 100 dene isctr kalmış elimde.deyyus onu elimde bırakmış emme hayli yüklü mal kıçında kaldı bakalım.hehe.afiyet olsun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
garanda 6.17 bugün önemli kırarsa 5.99 direk olmalı.ondan sonrası meftaya.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Bana iş artık short için sakata girdi gibi gelio ama bu tamamen psikolojik....daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün görülcek üst sınır 77,575 olmalı üstü bozar...
pala .aşşakları hissettirio,ondandır.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
pori,kamar incir ağacı olaylarına girdi gene,1 kere yanılmıştı geçen sene,onda da ben lönke girip 2200 tl zarar etmiştim,tanrı istemezse...... Kaç gündür sürekli yazdığım ve söyledğim gibi 77,5 direnç olarak karşımızda Geçilirse ver elini 80 Aşağıda 76,5 günlük önemli destek noktası(nuri,s.)
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Kamarın incirleri yiyecekler bence...makroya gözünü kapamış adamlar sadece çiziklere bakıolarVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpori,kamar incir ağacı olaylarına girdi gene,1 kere yanılmıştı geçen sene,onda da ben lönke girip 2200 tl zarar etmiştim,tanrı istemezse......Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yeni başkan Yellen önceliğinin enflasyonu düşürmek oldugunu soyluyor...kusura bakmayın da enflasyonu para basarak mı düşürürler...
millet kör olmuş...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
guzu emmi akepeye çok pis saydırıyor topiğinde,eyi güzel de kendisi de oy vermişti zamanında yanlış hatırlamıyorsam,bizzati yazmıştı,içimde kalmasın yazayım dedim,topiğine yazamıyom ....eder beni
Yorum
-
ossun...zararın neresinden dönersen kardırVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguzu emmi akepeye çok pis saydırıyor topiğinde,eyi güzel de kendisi de oy vermişti zamanında yanlış hatırlamıyorsam,bizzati yazmıştı,içimde kalmasın yazayım dedim,topiğine yazamıyom ....eder beni
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
gısmetten öte köy yokegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77800 den 5.ciyi vurup maliyeti 77300 e çektim
kaçgündür diyom aq yükelir bu borsa 81800 e gider akabinde 85 i görür
kendi dediğimizde duramıyoz aq
Yorum

Yorum