egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
saraylı orada bir sürü kopyala yapıştır yapmış hocam.. şu yeterli.. aynı hesabı yapmak için.. yuvarlama çıkartılmış olan..
{ User input }
pds:=Input("Use Highest/Lowest of past x days",1,260,1);
{ Message
{ Day's start }
dStart:=DayOfMonth()<>Ref(DayOfMonth(),-1) OR Cum(1)=2;
{ Previous x Days' High }
Hd:=HighestSince(pds,dStart,H);
Hd:=ValueWhen(1,dStart,ValueWhen(2,1,Hd));
Hd:=ValueWhen(1,Hd>0,Hd);
{ Previous x Days' Low }
Ld:=LowestSince(pds,dStart,L);
Ld:=ValueWhen(1,dStart,ValueWhen(2,1,Ld));
Ld:=ValueWhen(1,Ld>0,Ld);
{ Previous Day's Close }
Cd:=ValueWhen(1,dStart,ValueWhen(2,1,C));
Cd:=ValueWhen(1,Cd>0,Cd);
{ Pivot }
Pivot:=(Hd+Ld+Cd)/3; {Plot in Green bold}
Q1:=(HD+LD)/2;
Q2:=2*Pivot-Q1;
Q1;Pivot;Q2
Int(Q2/0.025+0.50)*0.025;Int(Pivot/0.025+0.50)*0.025;Int(Q1/0.025+0.50)*0.025
Yorum
-
o sistem çok özeldir ve hesaplaması çok farklıdır,sizlere o sistemi veremem çünkü o sistem ana kırılmalar üzerine dizayn edildi.manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka hocam,
ben saraylının sisteminden bahsetmedim. 3173 numaralı mesajdan bahsettim. 3173'te verdiğininz grafik hemen floor pivot noktalarını verdiğiniz hesaplamanın altında. eğer ki farklı bir hesaplama ise, mesajların sırasından farklı oldukları anlaşılmıyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
76600 denporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerden kapıcan shortları lo? ben long olacam bari düzgün yerden longlayam
sen nettin cortları
Yorum
-
77100 den filet kaldım... long açayım diodum da sen shortlayınca bekleyem dedim...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76600 den
sen nettin cortları
200 puan gazandık..düş gomisyonu da...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yorum
-
-
500 puan çıkıceni sanmam ondan kısa vuruyomparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelim sarjorun uzunluga kac ki boyle pespese sikiyon kursunlari ? hani arada soyle 500 puanlik farklar olsa bari ...
şarjör zaten yıllardır 4 sefer vururum 2 şer k dan 8 k yapar yedekte 4 k durur elleşmeden
ama bugün zabanan aldığım 600 puandan sona port ocak ayı itibariynen 2 ye katladı şuan daha fazlada vurabilirim onun rahatlığıda va
Yorum
-
ula o sırada short demeyeydin şimdi 77 lerden longta bekliodukegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzunları tutsam süper olcemiş
nasipSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
77400 filet.sanki düzelecez gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
zipotta filete geçti.firi durumdayım heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ağam sen çok yaşa.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum