yol 5lik ala geçti.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
76850 önemli oldu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
76850 filetttto,egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76550 lönk
sabahtan bari aldığımız point 600 oldu
abv
bi kahvaltı edem
Yorum
-
ooo teşekkür butonlarıda gelmiş,
egelimde palanın testeresini elinden almış kıtır kıtır kesiyor yezidi,
güzel herşy eskisi gibi, işler yoğun flatım , hızlı bakamıcam .
kolay gele dostlar.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
o sistemde vadeli için 0.25 lik kademeye yuvarlama yapıldığı için değeri otamatik yuvarlama yapar.ondan dolayı değer yuvarlak çıkar.manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka hocam,
yukarıdaki pivot grafiğinde bir sıkıntı var.. (h+l+c)/3 olarak hesaplanan pivotun 76433'de olması lazım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
q1,q2 ve pivot olarak alta tekrar girerseniz değer siszin dediğiniz gibi olur.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero sistemde vadeli için 0.25 lik kademeye yuvarlama yapıldığı için değeri otamatik yuvarlama yapar.ondan dolayı değer yuvarlak çıkar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
oleeeey......tesekkur butonu olmayınca bişiler eksik kalıodu..sanki kendi kendine yazmıssın hissi oluyodusonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterooo teşekkür butonlarıda gelmiş,
egelimde palanın testeresini elinden almış kıtır kıtır kesiyor yezidi,
güzel herşy eskisi gibi, işler yoğun flatım , hızlı bakamıcam .
kolay gele dostlar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
BU ŞEKİLDE.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterq1,q2 ve pivot olarak alta tekrar girerseniz değer siszin dediğiniz gibi olur.
{ User input }
pds:=Input("Use Highest/Lowest of past x days",1,260,1);
{ Message
{ Day's start }
dStart:=DayOfMonth()<>Ref(DayOfMonth(),-1) OR Cum(1)=2;
{ Previous x Days' High }
Hd:=HighestSince(pds,dStart,H);
Hd:=ValueWhen(1,dStart,ValueWhen(2,1,Hd));
Hd:=ValueWhen(1,Hd>0,Hd);
{ Previous x Days' Low }
Ld:=LowestSince(pds,dStart,L);
Ld:=ValueWhen(1,dStart,ValueWhen(2,1,Ld));
Ld:=ValueWhen(1,Ld>0,Ld);
{ Previous Day's Close }
Cd:=ValueWhen(1,dStart,ValueWhen(2,1,C));
Cd:=ValueWhen(1,Cd>0,Cd);
{ Pivot }
Pivot:=(Hd+Ld+Cd)/3; {Plot in Green bold}
{ Support }
S1:=2*Pivot-Hd; {Blue}
S2:=Pivot-(Hd-Ld); {Red}
S3:=2*Pivot-(2*Hd-Ld); {dark Green}
{ Resistance }
R1:=2*Pivot-Ld; {Blue}
R2:=Pivot+(Hd-Ld); {Red}
R3:=2*Pivot+(Hd-2*Ld); {dark Green}
Q1:=(HD+LD)/2;
Q2:=2*Pivot-Q1;
Q1;Pivot;Q2ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
lo ben long düşünüyordum...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriçime sinmiür emme porinin hatrına 76900 cortSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Egelim bugün 79-80 lerin gelmesi gerekir çıkacaksa...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlo ben long düşünüyordum...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
taka hocam,
ben saraylının sisteminden bahsetmedim. 3173 numaralı mesajdan bahsettim. 3173'te verdiğininz grafik hemen floor pivot noktalarını verdiğiniz hesaplamanın altında. eğer ki farklı bir hesaplama ise, mesajların sırasından farklı oldukları anlaşılmıyor.
Yorum
-
77100 part 2egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriçime sinmiür emme porinin hatrına 76900 cort
mal 77 cort
Yorum

Yorum