taka abi gene döktürmüşsün formülleri.. eline sağlık abim.. ama sorun bizde uygulayamamakta maalesef :(
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sabır ve gördüğünüze cesaret en böyyük silahınız olsun.ula bi gaçamadım burdan.hakkaetten bu sefer gaçtım,yoğsam yengeniz odunu hazırliy.daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka abi gene döktürmüşsün formülleri.. eline sağlık abim.. ama sorun bizde uygulayamamakta maalesef :(

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
evde 2 gacı var desem atlar gelirsin emmedaroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterporim sende değişik olaylar seziyorum hadi hayırlısı diyim
lem gece çıkmaya vaktim olsa sanamı gelirim bro 

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
abi o silahı kullansak tek rakibim bill gates olurdutaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabır ve gördüğünüze cesaret en böyyük silahınız olsun.ula bi gaçamadım burdan.hakkaetten bu sefer gaçtım,yoğsam yengeniz odunu hazırliy.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
evden kaçmaya değecek bir bahaneporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevde 2 gacı var desem atlar gelirsin emme
yoksa sana flash disk alıp gelsem ne olcak lemmm 
pardon ama sen eve 2 gacı atıcanda bana haber vericen hemiiii
varsa tırnağım kendi kıçımı kaşırım daha ii
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
bunu başka hiç bir yerde yazmam....açın bakın bovespanın dolar bazlı haline....
dolar bazlıda diplere iyice yaklaşmış....bizim ise aşağıda alınacak çok yol var....
adamların piyasası bizim gibi sığ değil demek ki o yüzden çok yükselemedi....TR piyasası zaten sığ olduğu için ralliyi yaptırıp balon gibi şişirdiler piyasayı....şimdi de yediriyorlar....seçimlerden sonra son bir ralli yaptıktan sonra seyreyleyin cümbüşü.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
porim ben hala insanlara inanamıyorum... bizi brezilya rusya ile kıyaslıyorlar keşke brezişya rusya olsak cari fazlamız 100 milyar usd olsa...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu başka hiç bir yerde yazmam....açın bakın bovespanın dolar bazlı haline....
dolar bazlıda diplere iyice yaklaşmış....bizim ise aşağıda alınacak çok yol var....
adamların piyasası bizim gibi sığ değil demek ki o yüzden çok yükselemedi....TR piyasası zaten sığ olduğu için ralliyi yaptırıp balon gibi şişirdiler piyasayı....şimdi de yediriyorlar....seçimlerden sonra son bir ralli yaptıktan sonra seyreyleyin cümbüşü.
şimdi elimizde fedin varlık alımlarını azaltma kararı var... yani amerika diyorki krizi aşmak için dolar bastım piyasaya verdim.. ben krizimi aştım arkadaş diyor şimdide bastığım paraları geri almam lazımki ileride enflasyon yaşamayım...
peki bastığı likidi geri alması ne anlama geliyor... bizim gibi kırılgan gelişmekte olan ülkelerin sıcak para ihtiyacına yeter artık diyor... ehh buda tüm ülkelerdeki usd nin yükselmesine yol açtı...
ve bu daha oyunun başı...varlık alımlarının azaltılması yeni başladı...
yani oyun yeniden başlıyor ve tamamen bizim aleyhimize...
peki bu olaydan en çok kim etkilenir...
tabiki biz....
son 12 yıldır ekonomimiz sadece sıcak parayla idare ediliyordu.. ne bir üretim hamlesi nede istihdam hamlesi yapıldı... hazır paraylaa yollar köprüler inşaa edildi ve ediliyor...
sıcak paranın oyundan çekilmesi ile maalesef en çok biz zarar görücez... buda yetmezmiş gibi iranla olan ticaretimizde büyük sekteye uğradı ve uğruyacak ...
çünki artık abd de iran parası ve petrolünün peşinde ve ambargoyu yumuşatmaya başladı...
sonuç olarak zor günlere hazır olalım....YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Kusura bakma poritino ama bovespaya dolar bazlı nasıl bakıyorsun?poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu başka hiç bir yerde yazmam....açın bakın bovespanın dolar bazlı haline....
adamların piyasası bizim gibi sığ değil demek ki o yüzden çok yükselemedi....TR piyasası zaten sığ olduğu için ralliyi yaptırıp balon gibi şişirdiler piyasayı....şimdi de yediriyorlar....seçimlerden sonra son bir ralli yaptıktan sonra seyreyleyin cümbüşü.
Brezilyada dolar/tl diye bişey yok, o zaman dolar bazlı bovespa bakabilmen için usd/real paritesini dikkate alarak hesaplama yapan bir platforma ihtiyacın var demektir.
Yanlışmıyım?Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Evet abi...aynen katılıyorum...Ben de bu yüzden gönlüm elvermese de ayu oldum...Brezilya real'inin dolara karşı durumuna bakılırsa 1-2 ay sonra bizde de doların ne olacağı anlaşılırdaroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterporim ben hala insanlara inanamıyorum... bizi brezilya rusya ile kıyaslıyorlar keşke brezişya rusya olsak cari fazlamız 100 milyar usd olsa...
şimdi elimizde fedin varlık alımlarını azaltma kararı var... yani amerika diyorki krizi aşmak için dolar bastım piyasaya verdim.. ben krizimi aştım arkadaş diyor şimdide bastığım paraları geri almam lazımki ileride enflasyon yaşamayım...
peki bastığı likidi geri alması ne anlama geliyor... bizim gibi kırılgan gelişmekte olan ülkelerin sıcak para ihtiyacına yeter artık diyor... ehh buda tüm ülkelerdeki usd nin yükselmesine yol açtı...
ve bu daha oyunun başı...varlık alımlarının azaltılması yeni başladı...
yani oyun yeniden başlıyor ve tamamen bizim aleyhimize...
peki bu olaydan en çok kim etkilenir...
tabiki biz....
son 12 yıldır ekonomimiz sadece sıcak parayla idare ediliyordu.. ne bir üretim hamlesi nede istihdam hamlesi yapıldı... hazır paraylaa yollar köprüler inşaa edildi ve ediliyor...
sıcak paranın oyundan çekilmesi ile maalesef en çok biz zarar görücez... buda yetmezmiş gibi iranla olan ticaretimizde büyük sekteye uğradı ve uğruyacak ...
çünki artık abd de iran parası ve petrolünün peşinde ve ambargoyu yumuşatmaya başladı...
sonuç olarak zor günlere hazır olalım....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Egelim makas çok daraldı...dikkat etegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76400 lönk
hayırlı işlerSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76400 lönk
hayırlı işler700 filetporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim makas çok daraldı...dikkat et
Yorum
-
Abi buradan long gidicek olsa açılışta vobda gap bırakmazdı....
açılışta vobda gap bırakıyorsa bilinki o gün geri gelicek...
tecrübeyle sabittir..
isterseniz bugün sağlamasını yapalım bunun
75975 görülecek bugün ahanda bu kadar net yazıyorum..YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum

Yorum