taka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
indikatör listesinde mav yazanporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyvallah abi ama matrikste nerde bu? indi olarak mı eklicem?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eyvallah ehtiyartaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterindikatör listesinde mav yazanSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
17:00 USD ISM İmal Olmayan İndeks 53,8 53,0
17:00 USD Tedarik Yönetim Enstitüsü İmalat Dışı Fiyatlar 55,1
17:00 USD Tedarik Yönetim Enstitüsü İmalat Dışı İstihdam 55,8
17:00 USD Tedarik Yönetim Enstitüsü İmalat Dışı Yeni Siparişler 49,4
17:30 USD Benzin Stokları -0,819M
17:30 USD EIA -4,584M
17:30 USD Ham Petrol Envanterleri 6,421MŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
12 bin poz var artıda piyasayı o belirlcek bugün ve yarın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ula hemşom bide şörtingen de be yahu.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
garan 5 lik hala satta.bilginize.6.22 ye kadende satta kalır.üstü sakat gısa için.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
teherine daş değmesin drrrrrrrrrrrrrrBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar, kolay gelsin herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim..
Tebrikler egelii bayıma ve kazanabilenlere..
Heryer flat şimdilik, dikkatle takibe devam..
aklmdaydın bugün neti diye
fileto da eyidir
Yorum
-
vallaa lo...hiç dikkat etmemiştim ama ben egeliyi heç shortta hatırlamıomtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula hemşom bide şörtingen de be yahu.heheSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77375 cortzabanan cortladık ya heriiporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervallaa lo...hiç dikkat etmemiştim ama ben egeliyi heç shortta hatırlamıom
Yorum
-
-
hayırlı akşamalarKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum