geçenlerde ne demiştik ons diplemeden dolares düşemez.ons şu an artıyken dolarese dikkat etmeli bence.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
dolarda bugün pek marj olmaz bence ama yarın çok sağlam yükselmesini bekliremtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçenlerde ne demiştik ons diplemeden dolares düşemez.ons şu an artıyken dolarese dikkat etmeli bence.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
porim ons onu belirleyecektir.bak hafiften artıya dönüyo.bu arada vadelide palanın gücü nereye kadar görelim bakalım.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolarda bugün pek marj olmaz bence ama yarın çok sağlam yükselmesini beklirem

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
3 şubatta 8 milyon 3.38 den vakbn satan citi yi meraktayım şu an.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
75300 mefta yeridir bugün için.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ağanın eli öpülmez ne diyelim.o bilir işini.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
-
-
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
76100 uzun istoppppŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
4.part 300 denegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 ilave
mal 76630
son maliyet 76550
Yorum
-
77 anca görür ordan bidaha basarlar 76 ya ordan lönklediklerimizi veririz 80 esonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef nire müdür?
Yorum
-
Yorum
bugun 76 altında kapanırsa yarın da diomand'ın altını yapmaya giderük

Yorum