TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

beklediğim düşüş olmadı...bugün dışarıya bakıp atlayan at sineklerini silkeleyecek sanırım...ama üzülere belirteyim ki bu hareketler sağlam bir şelalenin habercisi artıkın...

benim beklediğim düşüşü yapsaydı güzel bir yükseliş için umut olacaktı...

akşama kapanışa shortlarım bu namıssızı ve de artık 72-73 de beklemem 65 bin beklerim
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• krizgralli
      Yasaklı
      • 18 Mayıs 2012
      • 231

yeni normallere mi alistiriliyorsunuz....hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...alismayin canlarim...alismayin...

cooooooooooookkk asagida ve cok yokarida olusacak yeni dengeler...hani denge denirse...volatil bir 19 ay...

Yorum

• krizgralli
        Yasaklı
        • 18 Mayıs 2012
        • 231

Usta...öyle bir manevra yapabilirsin ki...bu elini ovusturan birlesik gurup'un bütün hesaplari bosa cikar...büyük zarar vericeksin yoksa...vebali üzerinde olucak...ve sen kimsin ki bu vebale sebep olasin...Adam mi bitti ülkede...sen zadrazamin sol billuru musun...
        Kabul et...tedbirli davranmadin ve kaybettin...ülke kaybetmesin...bu adamlar kazanmasin...almanya da ne isin var senin...adamlarin niyetini anamak icin yüzlerini mi gormen gerekior...sinirini kapattirdilar bi telefonla...aynisini yonana da yaptirirlar...sen pek bi amatör zipladin ve cok rahatsizlik verdin...cekil kenara...ordan yap dizaynini...ülkeyi düsün...

Yorum

• krizgralli
          Yasaklı
          • 18 Mayıs 2012
          • 231

yargi ve emniyette yaptigin isler...keyfi yasal düzenlemeler...bunlar Kabul görmez...olcak isler deel bunlar Sayin Efendi...eger senin bu yaptiklarin,yapilabilir isler olsa idi...Menderes bugün hala iktidarda olurdu...Kenan Evren hala cumbaba olurdu...

yasama-yörütme -yargi...Efendi...bununla oynanmaz...bu bir ülkenin devamliliginin teminatidir...bunla oynadin mi ülke yok olur...böyük hatalar yapiorsun...

Yorum

• krizgralli
            Yasaklı
            • 18 Mayıs 2012
            • 231

yüzsüzlük bu yahu...bu resmen toplumu salak yerine koymak...bu toplumu haschhasci ler yerine koymak...ivrenc...

hala gec degil...hadi Usta...

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              yargi ve emniyette yaptigin isler...keyfi yasal düzenlemeler...bunlar Kabul görmez...olcak isler deel bunlar Sayin Efendi...eger senin bu yaptiklarin,yapilabilir isler olsa idi...Menderes bugün hala iktidarda olurdu...Kenan Evren hala cumbaba olurdu...

yasama-yörütme -yargi...Efendi...bununla oynanmaz...bu bir ülkenin devamliliginin teminatidir...bunla oynadin mi ülke yok olur...böyük hatalar yapiorsun...
              efendi burası siyaset meydanı değil.git ne yazacaksan başka yerde yaz.burası analizlerin yapıldığı bir topictir.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• krizgralli
                Yasaklı
                • 18 Mayıs 2012
                • 231

sen istedin deyyi bu haftayi bekleyerek gecior piyasa...bilmem önümüzdeki hafta bu tavrini sürdürür mü...Cuma süren dolacak...

Yorum

• krizgralli
                  Yasaklı
                  • 18 Mayıs 2012
                  • 231

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  efendi burası siyaset meydanı değil.git ne yazacaksan başka yerde yaz.burası analizlerin yapıldığı bir topictir.

cocuk...yokarda okudugun hersey piyasadir...ole midir...

Yorum

• krizgralli
                    Yasaklı
                    • 18 Mayıs 2012
                    • 231

yaw gercekten yanlis yere yazirmusum...pardon canim...yahu ben kafe de yazirum sandim...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tamam canim...bunlar bu topakin isine yaramaz...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...silive lütfen...

Yorum

• krizgralli
                      Yasaklı
                      • 18 Mayıs 2012
                      • 231

Mehmet yaw...kafe nin yolunu bulamamisim ben yaw...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Yorum

• krizgralli
                        Yasaklı
                        • 18 Mayıs 2012
                        • 231

Cuma II. seans...

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          cocuk...yokarda okudugun hersey piyasadir...ole midir...
                          çocuk dediğine bak öyle yaz.adabını topla.terbiyesiz.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• krizgralli
                            Yasaklı
                            • 18 Mayıs 2012
                            • 231

nerdeyse canimdan oluyodum yafu...kendimi disari zor attim...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

çarşı sevimsizleşti gibi.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

Salı, Şubat 4

14:45 USD Zincir Mağaza Satışları (Yıllık) 2,2%

14:45 USD Zincir Mağaza Satışları (Haftalık) 0,2%

15:55 USD Kırmızı Kitap (Aylık) -0,1%

15:55 USD Redbook (Yıllık) 3,2%

16:00 USD Hazine Sekreteri Lew Konuşması

16:45 USD New York Ulusal Satın Alma Yönetimi Birliği (NAPM) 615,4

17:00 USD Fabrika Siparişleri (Aylık) -1,6% 1,8%

17:00 USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik 46,1 45,2

17:00 USD Ulaşım Hariç Fabrika Siparişleri (Aylık) 0,6%

18:30 USD 4-Haftalık Hazine Bonosu İhalesi 0,050%

18:30 USD 52 Haftalık Bono İhalesi 0,125%

19:30 USD Chicago Fed Başkanı Evans ın Konuşması

23:30 USD Amerikan Petrol Enstitüsü Haftalık Benzin Stoğu 0,363M

23:30 USD Amerikan Petrol Enstitüsü Haftalık Ham Petrol Stoğu 4,75M

23:30 USD API -1,790M

23:45 NZD İşçi Ücret Listesi (çeyreklik) 0,6% 0,4%

23:45 NZD İşsizlik Oranı 6,0% 6,2%

23:45 NZD İstihdam Değişikliği (çeyreklik) 0,6% 1,2%

Yorum

Working...
                                X

Debug Information