artı açsaydı bari ne bu yahu.hehe
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
bizim gibi garip gurebayı sevindirdi sabah sabahtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartı açsaydı bari ne bu yahu.hehe
Yorum
-
senin kine deli cesareti denir biliyormuydun sabahtan doların yukarı olup endeksin aşağı olacağını ...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim gibi garip gurebayı sevindirdi sabah sabah
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
hacımeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin kine deli cesareti denir biliyormuydun sabahtan doların yukarı olup endeksin aşağı olacağını ...
dün kapanışta 82900 den cortlarken ezbere cortlamadık
15lk alda olsada 60 lık sata geçecekti ondan cortladık
Yorum
-
82625 flat
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
82600 dende short
kimseye tavsiye değildir
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
700 deyim gelmedi bekliürümBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82600 dende short
kimseye tavsiye değildir
Yorum
-
cort iptal gerçekleşmedi 75 puan yüzünden nasipegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster700 deyim gelmedi bekliürüm
löng kovaliürüm 82-81800 arası döşer
Yorum
-
benim de iştahımı kaçırdı radarın son poz u toparlayabilecekmi bilemiyorum ama ben umutlu değilim gözünü aşağıya çevirmiş ...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercort iptal gerçekleşmedi 75 puan yüzünden nasip
löng kovaliürüm 82-81800 arası döşerKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
81.8250 lönk
81.4 maliyetli gram altınlarıda dehledim,
doların final hareketleri gibi geliyorGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
81750 flat, kısalarıda kapadım
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Yorum