TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
adamlar bize öyle bir narkoz vermişki deme getsin .....thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 lik grafiği 60 lık diye atmışım kimse de uyarmıyor
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
bu resmi öne alayım bu gün ya aşağıyı yada yukarıyı geçecekmi bakalım .....taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
Yalnız sayın egelim GARAN da yapılanbu gün kü işlemler ...
Yorum
-
leventaslan bey işe çok geç geldiğinin farkındamısın mazeretin yoksa seni cezalandırcam kebab söyleyecen banaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
82700 ilk parti cortegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünlük toplam 700 puan oldu paladan aldığımız
şuan sadece 82900-83 de yazılı cortlarım var onları devreye sokcem
ötekiler beklemede
Yorum
-
bugün toplam 700 puan paladan aldın gerçi akşama bir kaç saat varegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82700 ilk parti cort
ötekiler beklemede
Yorum
-
500 filetegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82700 ilk parti cort
ötekiler beklemede
başka işlem yapmam sanırım işim çıktı
Yorum
-
çift yönlü kazançlar arttı.bu fazla sürmez.bugünü bilememde yarın pek hoş geçmeyebilir.treyd açısından.endeks epey ağırlaştı bence.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bu arada alverden yoruldum ve supotu şu an için boşalttım az bir izlemede kalcam.bilginizeŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum

Yorum