TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    braw dr
    sık suyunu
    cuma giren kazığı çıkadık bizde
    vugünde çok güsel yeden çort açtımdı lakin o ara biri long felan deyince grafikte göremiürüm diye kapadım yaff
    ben değilimdir umarım o long diyen egelim. Bensem söyle de daha dikkatli yazam. sonucta bazen kendimizi kaybedip çok iddialı yazabiliyoruz. Oto kontrol için birbirimizi uyarmakta yarar var

Bu arada ben longtum ve 83 leri bekliyordum ama 82400 altına verirse aşağı basar şeklinde şerhimi koymuştum.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ben değilimdir umarım o long diyen egelim. Bensem söyle de daha dikkatli yazam. sonucta bazen kendimizi kaybedip çok iddialı yazabiliyoruz. Oto kontrol için birbirimizi uyarmakta yarar var

Bu arada ben longtum ve 83 leri bekliyordum ama 82400 altına verirse aşağı basar şeklinde şerhimi koymuştum.
      yok hacım
      hiram mışda mühim değil zarar yok netcede

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

beyler yarın düştü düştü...artık ben yükseliş moduna geçeceğim.... 84 lerin sıkı direnç gözüktüğüne bakmayın cuma ya da en geç pazartesi günü vobda 84 üstünü görmüş olacağımızı düşünüyorum.
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

83050 cort

Yorum

• Bull Market
            Tecrübeli
            • 23 Mayıs 2007
            • 597

yine stop bölgesine geldi artık sıkıldım, aklım başına gelene kadar ellemeycen bakalım ne yaparsa yapsın deyyuslar.

sabah sabah mal almaya ne kadarda çok meraklı varmış hayret.

kimseye tavsiye değildir
            Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

ortalamalar trend kanalları vs.ağanın algoritmasında tuzak maksatlı kullanılmaktadır.eskiden her ne kadar çok önemli olsada daha sıra dışı teknikler kullanılmaktadır.bundan dolayı herkesin bildiğinden para kazanmak bence bitmiştir.bunu çok tecrübeli bir dostun aldığı ciddi pozlardan batmasıyla örnekleyebilirim.artık bundan sonra herşey çok farklı sistemlerle yapılmaktadır.sadece ov yada uv yapılarda kılasik sistemler işe yaramaktadır.gün içi yada saatlik 5 dakkalık trendler sadece bilinçli olarak ağa tarafından sizler göresiniz ve tuzağa düşesinz diye yapılmaktadır.kolay gelsin bol kazançlar.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                yine stop bölgesine geldi artık sıkıldım, aklım başına gelene kadar ellemeycen bakalım ne yaparsa yapsın deyyuslar.

sabah sabah mal almaya ne kadarda çok meraklı varmış hayret.

kimseye tavsiye değildir
                hacım gel bi ortak pozumuz olsun aynı yönde olam yaw
                biz iniyoz sen biniyon biz biniyoz sen iniyon

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

bazen siteler-forumlarda bozuyor algıyı
                  şimdi herkes diyorki göçüş var çökecek
                  bakıyom bakıyom 1-2 aya 90 bini zorlar bana görede

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

ne güzelde söylemişsin ha şunu bileydin ama bu defada l koyacak diye üzülüyorum o zaman ne olacak
                    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

aynen katılıyorum...dün akşam da yazdım.

Bugün düşüş için son şansı veriyorum...1-2 güne kadar 86 larda oluruz...

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

pembe pivota dikkat yoğsam gümler bu yeşile kadar.kırmızı ise epey zor olanı.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

83050 cort
                          82650 filetto

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

82650 filetto
                            ağam sizin palayla gizli anlaşmanız mı var rakamları sana mı veriyor yohusam ....
                            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

ağaya 1 dakkalık yakışır dedik bakalım kaç tur hop güm diyecek.hehe.

Yorum

• thebaboli
                                Sistemli Borsacı
                                • 06 Temmuz 2012
                                • 843

82650 filetto
                                S.A. Cümleten

Yiğidim nasılsın iyimisin? Gördüğün kadarıyla aynı cengaverlikle vuruşuyorsun palaynan. Kılıçına kurban.
                                I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                                Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information