egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
81900 lere kadar salınım normal...daha altında iş degisir....gün sonunda en yuksekten kapanıs bekliom bakalım.
yine carpacak mı beni pala gorcezSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bir yorum yaparım altına kaçırırsın... gülmektenmanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterporicim bir altın yorumu alsak senden.

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
senin radarlarda amma hassas bende henüz korkulacak herhangi bişi yok deyor ne yapalım ne derse oporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkritik anlardayız...10 dakika sonra şelale başlarsa 81400 lere kadar basablir ...temkinli olmak lazımKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
stop 82700 üzeri 83000 e kadar olurum 82700-83000 arasıporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop nere lo?
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin radarlarda amma hassas bende henüz korkulacak herhangi bişi yok deyor ne yapalım ne derse o
zamansal olarak söyledim dostum...aşşağıdan stop yazdım....82400 lere kadar salınım normal...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
abi 83 üstüne alır bugün.. senin iş yarına kaldı benceBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop 82700 üzeri 83000 e kadar olurum 82700-83000 arası
kimseye tavsiye değildir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
82750 stop ve flat artık bu neki böyle?
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
17 barı önemli abi...şimdi 82400 altına vermezse alır yukarı..verirse 81500 e kadar basarBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82750 stop ve flat artık bu neki böyle?
kimseye tavsiye değildir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
basacağını pek sanmıyorum artık ama yarın sabah ne olur onu düşünüyorumporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster17 barı önemli abi...şimdi 82400 altına vermezse alır yukarı..verirse 81500 e kadar basar
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
pori sen var ya sen..poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster17 barı önemli abi...şimdi 82400 altına vermezse alır yukarı..verirse 81500 e kadar basar
iki yöne de meyillisin şu yorumunla.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
Yorum