Ha şöyle az geber da Dax, beter ol hatta mani olma gari global satışımıza..
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
83200 bugünün en önemli değeri.üstü olumlu altı sakat.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
x100 68600 ve üstü kapanış olumlu altı yeni dip getirir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula ehtiyar şu değeri erken vereydin de 100 puan altından short yazaydıktaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83200 bugünün en önemli değeri.üstü olumlu altı sakat.

zaten pala oranın kritik oldugunu öğretti sabahtan beri

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kapanış o civarda olcek sanırımtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83200 bugünün en önemli değeri.üstü olumlu altı sakat.
yarında 83800 zorlecek te
ptesi netcek
Yorum
-
bi anormallik var piyasayı nedense salmıyolar.bu enteresan.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
15:30 abd verileriyle bişi yaparsa yapar...
yoksa ben bugün ya güzel bir düşüş yapacağını ya da dar bantta kapatıp yarın yukarı süreceğini düşünüyorum.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hocam çok manidar ama roketi ateşlemende bir sakınca yokeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam benimkiler gelmedi bende acele etmedim roketi ateşlemeyi aklından geçirme bende gelecem sizlerle
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
burayı bugn kapasan yarın bidaha açsan olurBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHa şöyle az geber da Dax, beter ol hatta mani olma gari global satışımıza..
dow gabıklısını temelli kapatsan daaha eyi olur
Yorum
-
ateşiliürümmm geri sayım başladıeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam çok manidar ama roketi ateşlemende bir sakınca yok
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yeşil hat geçilirse pembeyi izleyin geçemezse basın deyyusun kıçına.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
egelim bende bir kanal buldum 25-30 dakika sonra 81500-81600 leri gösteriyo...olacak diye birşey yok...kimse endişelenmesin..sadece bilin de paniklemeyin diye dedimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
eyide ağam neden oyun bozanlık ediyon sen bakem ...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelim bende bir kanal buldum 25-30 dakika sonra 81500-81600 leri gösteriyo...olacak diye birşey yok...kimse endişelenmesin..sadece bilin de paniklemeyin diye dedimKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
83500 palanın uçma yeridir.bilhassa 5likte uv çizgim tam 83binde.bilginize.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum