STAH Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Kod rakamlar ve yorumlari====>>>
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben 30 sn'de buldum.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzor platonun yeni halide kapanmış o bizi bulursa bulur
Google sağolsun.
Geçmişte değişik kullanıcı adları ile foruma üye olmuş.Taşhakson da bunlardan biri...2009 yılında, kuzu ve SEREN I 'in başka bir forumdan kendisinin uzaklaştırılmasına neden olduğunu idda etmiş. Netice itibari ile küfür içerikli kullanıcı adları silinmiş. En son kullandığı adının yasaklılık süresi dolmuş. 2012 yılında başka bir kulanıcı adı ile tekrar gelmiş. 5 mesaj yazmış yine gitmiş. İstese gelip yazabilirdi...
Yorum
-
gaddarstockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen 30 sn'de buldum.
Google sağolsun.
Geçmişte değişik kullanıcı adları ile foruma üye olmuş.Taşhakson da bunlardan biri...2009 yılında, kuzu ve SEREN I 'in başka bir forumdan kendisinin uzaklaştırılmasına neden olduğunu idda etmiş. Netice itibari ile küfür içerikli kullanıcı adları silinmiş. En son kullandığı adının yasaklılık süresi dolmuş. 2012 yılında başka bir kulanıcı adı ile tekrar gelmiş. 5 mesaj yazmış yine gitmiş. İstese gelip yazabilirdi...
gaddarson
taşhakson
gral
gralson
daha bilumum kullanıcı adları kendinindir

nerede buldun ver bi peşine düşeyim
forumlarda bulamadım[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
üyelerin bir kısmıının ortak olamsı dışında bi bağlasntısı yokNemesisX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar,
Keyborsa'nın Hisse.net ile nasıl bir bağlantısı var ?
Her şey aynı , arayüzdeki renklere kadar.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
Şu an yazdığı bir yer buldum anlamında söylememiştim. Bizim forumdaki izini buldum. Grall, 2009 yılındaki kullanıcı adı. Bu kullanıcı adına ait e-mail ile iletişim kurmayı deneyebilirsin.Nitekim, aynı e-mail ile 2012 yılında tekrar üye olmuş.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaddar
gaddarson
taşhakson
gral
gralson
daha bilumum kullanıcı adları kendinindir

nerede buldun ver bi peşine düşeyim
forumlarda bulamadım
http://forum.keyborsa.com/member.php/5741-Grall
Sn. ayhan53'ün yazdığı gibi, hisse.net ile bir bağlantımız yok. Bu forum arayüzü vbulletin'e ait standart arayüzdür. Her forumda görülebilir.NemesisX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar,
Keyborsa'nın Hisse.net ile nasıl bir bağlantısı var ?
Her şey aynı , arayüzdeki renklere kadar.
Yorum
-
ben görmedimcaglarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterplato forum toplanmış desenize. hoşgeldiniz sayın Stah.
ben felaket tellalı'nı çok merak ediyorum. halen yazıyor mu bir yerde?
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-

haydi GALATASARAY..yen şu real madrid i..elensen de fark yapmaz..dünyanın çatısındaki 8 takımdan biri sensin..
eğer saatlikte oluşan ikili dip ve pozitif uyumsuzluk hüküm ifade ederse ilginç ve güzel şeyler olacak...
geceleyin herkescikler uyurken detaylara gireriz...
Yorum
-
o Türkleri sevmiyor emmme salak .illet ona bayılıyor,deveye diken bu milllete.......STAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haydi fener haydi tam zamanı şimdi...al kupayı getir ülkeme...koy müzene..gösterme tayyibe...çünkü o TÜRK milletini sevmiyor..
bu arada;
saatlikte ikili dip ve pozitif uyumsuzluk...
gece girecez detayına...
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero Türkleri sevmiyor emmme salak .illet ona bayılıyor,deveye diken bu milllete.......
doğru söze ne denir..?
Yorum
-
rakamlarda ve yorumlamasında hiç bir değişiklik yok..tek değişikilik;STAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertutundu...
ve hatta 1.100 puan da üstüne koydu...
saatlik grafiklerde;
kapanış>ortalama>82.500 denklemin gerçekleşmesi sebebi ile yukarı yönde bir TEPKİ geldi...
karşımızda duran tabloda çok önemli bir rakamın altı çizilmiş durumda.. hemen o rakamı yazalım...

bu rakam neden çok önemlidir..? sorusunu maddeler halinde inceleyelim..
1-)KAPANIŞ>ORTALAMA>83.900..denkleminin gerçekleşmesi ve dahi mometumun 9/9 periyodundan teyit alması,bu gün görülen yukarı yöndeki tepki hareketinin güçlenmesine ve dahi 86.700 lerdeki direncin tekrar test edilmesine ve belkide kırılmasına sebep olacak bir hareketi başlatacaktır..
2-bu arada denklemin gerçekleşmesi ya da gerçekleşmemesi halinde etkileyeceği diğer alanları yazmadan evvel, 9 gün periyotlu momentum indikatörüne çizilen 9 günlük basit ortalamanın ne alemde olduğuna bakalım...daha önce de bir kaç kez yazdım..burada yeni okuyacaklar için bir defa daha yazmak isterim..MOMENTUM indikatörü endeksin yön göstergesidir...orada başlayan hareketin yönü bir kaç gün içinde endekse yansır...bu sebepten dikkatli takip edilmesinde endeksin yön tayini açısından büyük faydaları vardır...nasıl takip edilmesi gerekir..? sorusuna da bir açıklık getirelim..
günlük grafiklerde 9 günlük momentum değeri...;99.25
9 günlük basit ortalama...................................;102.23
99.25/102.23=0.97
endeksin yukarı yönde güçlü bir şekilde hareketine devam edebilmesi için sonucun 1 den büyük olması gerekir...
1 değerinden artı yönde uzaklaşma katsayısı, yukarı yönde endeksin ne kadar güçlü ya da yavaş hareket ettiğini gösterir..1 değerinden eksi yönde uzaklaşma katsayısı ise endeksin aşağı yöndeki hareketinin ne kadar güçlü ya da yavaşladığını gösterir..
mesela dün 0.9675 olan gösterge bu gün 0.97 değerine yükselmiş..yani indikatör bu günkü harekete teyit vermiş...bazen endeks yükselirken indikatör tam tersi hareket ederki böyle zamanlarda son derece dikkatli olmak gerekir...
saatlik grafiklerin momentum takibi ise; günlük grafiklerde olabilecek muhtemel değişikliklerin ön göstergesi mahiyetinde rakamlar elde etmek açısından önemli bir yere sahiptir..
böylece;'' endeks ne tarafa gitcek''diye ot yolmaktan kurtulma ihtimali ortaya çıkmaktadır...
ölçümü çok hassas olan bu indikatörün kullanılmasında faydalar vardır ama tabi isteyen kullanır...hiç kimsenin kullanma konusunda bir mecburiyeti yoktur..
o zaman gözümüzün önünde durması açısından momentumun bu halini manşete koyalım..

3-)bu konuya da değindikten sonra 83.900 seviyelerinin başka bir önemine değinelim...
bu seviyelerin yukarı yönde kırılmasının ya da kırılmamasının başka bir önemi de; günlük grafiklerde ortaya çıkma ihtimali yüksek olan OBO formasyonunun oluşup oluşmayacağı konusuna cevap verilmesinde faydalı olmasıdır..
şöyle bir projeksiyon yaparsak;
sol omuzun direnç noktası..; 83.900
baş..................................;86.370
sağ omuz.........................;83.000 ler
şeklinde bir görüntü ortaya çıkma ihtimali yüksek olacaktır...
tabi eğer 83.900 seviyeleri yukarı yönde kesilip destek yapılamaz ise...
o zaman endekste haftalık grafiklerde İKİLİ TEPE NEGATİF UYUMSUZLUK..günlük grafiklerde OBO görüntüsü ortaya çıkacaktır ki çifte kavrulmuş formasyonlar kıvamında bir durum hasıl olacaktır..
bu sebepten 83.900 lerin çoooookkkk yakından takip edilmesinde faydalar vardır....
diğer denklemleri yazıp yazıyı bağlayalım...
saatlik grafiklerde;
kapanış<ortalama<82.900..denklemi gerçekleşmediği sürece yukarı yönde hareket devam edecektir..
denklem gerçekleşirse 82.100-82.300 bandı yeniden test edilir...
herkese bol kazançlar yada kayıpsız bir gün dilerim...

saatlik ve 5 dk lık grafiklerde ortaya çıkan formasyonların ve dahi sonuçlarının gerçekleşme yüzdeleri ve etkileri çok güçlü değildir...bununla birlikte gözardı etmemekte de yararlar vardır...
1-sol ayak dip değeri;82.033,tepe değeri;83.781,sağ ayak dip değeri;82.514 görünümlü bir ormasyon var [COLOR="rgb(65, 105, 225)"]SAATLİK GRAFİKLERDE...[/COLOR]
2-bu formasyonun hüküm ifade edebilmesi için;
**sarkmalar olsa dahi endeks 82.100-82.300 bandından aşağı yerlerde kapanış yapmayacak..
**83.781 değerini yukarı yönde kesip,bu seviyeleri destek yapacak...
görüldüğü üzere karşımıza yine bir önceki yorumumuzda yazdığımız 83.900 değeri çıkmakta...
3- indikatörlere baktığımızda;
rsı(14)
macd
indikatörlerinde bariz negatif uyumsuzluklar vardır...
4- eğer formasyon hüküm ifade ederse 83.700+1.500=85.200 seviyelerine kadar belkide daha yüksek seviyelere kadar bir yukarı hareket olabilir...şart belli...bir daha yazalım..ikili dip değerin tepe noktası yukarı yönde kesilecek ve haliyle,
kapanış>ortalama>83.900 denklemi gerçekleşecek..
bütün yukarıda yazdıklarımızın kaynağının saatlik grafikkerde ortaya çıkına ikili dip olduğu akıldan çıkarılmamalıdır...
5-dün destek olarak çalışmasını beklediğimiz ama aşağı yönde kırıldığından direnç haline gelen 82.900 yukarı yönde kesilip destek yapılırsa formasyonu daha da yakından izlemekte faydalar vardır...
İKİLİ DİPLER İLE İLGİLİ BAZI BİLGİLER;
**ikili dip formasyonunun her zaman iki bacağının da aynı seviyede olması zorunluluğu yoktur...bazen sağ ayak,sol ayaktan daha yukarıda olabilir...böyle bir görüntü formasyonun sonuçlarının daha güçlü olacağına delalet eder...
**bu formasyonların sağ bacağının sol bacaktan daha düşük değerlere sahip olması da formasyonu bozma ama güzünü azaltan bir etkendir...
bu gece yazacaklarımız bu kadar..
herkese boş kazançlar ya da kayıpsız bir gün dilerim..
Yorum
Yorum