kolpadan çıkıyor dolar düşmeli grafı cizen siko sert devrilecek
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yarının değeri 96225 bu rakam altı günlük kapanış kısaya devam demek şimdi herkez dji kısaldı fena düştü egelimde fazla pati çekti deyup kısaldı geleneleri kesmesin mezbahaya alıp ne diyin egeli abim hele yazıver strateji nediroturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
ula dışardaydım yeni geldim emme altının haritasını günler önce vermedimmi.o 3lü 5li dinlemez anca haritayı takipler.herkes daha umudunu bitirmedi.umut bitmeli tükenmeli sancılar heryeri acıtıncaya kadar sürmeli ondan sonra anca döner.başka yolu yoktur.hehehe.ula çırak bu saatte benide konuşturdunya zaten derdin beni konuşturmak.oda bellide hadi neyse.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltın 3 lü dip teyti geliyor burdan yakın zamanda düşüşler sonlanacak ve yukarı dalga başlayacakŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
benim kısalmama bakma sen az bişeye kapanırım benkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarının değeri 96225 bu rakam altı günlük kapanış kısaya devam demek şimdi herkez dji kısaldı fena düştü egelimde fazla pati çekti deyup kısaldı geleneleri kesmesin mezbahaya alıp ne diyin egeli abim hele yazıver strateji nedir
101 civaırnı gömeden düşmemeli
çıkamıyor hissi verip çıkmalı
96200 stop konur altı cort olur
Yorum
-
94000 filetttttttttttttttttttttooegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96800 cort

sebeb çok eyi para
Yorum
-
-
la dün longların yarısını kapatam dedim , ama gitmemiş,(mesai çok yoğundu 17:45 'e yetişemedim.)
pimi çekilmiş el bombasını elinde tutan road runner gibim kaldım öyle ekran karşısında sabah sabah.
ula pala alacağın olsun, öhhhö öhhhöö .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum