Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
seanslık veya günlük verdiysen.. ve gerçeşleşmediyse.. emir öldü..
eğer ki iptale kadar geçerli verirsen ve de yarın veya başka bir gün o fiyattan işlem görürse, o zaman gerçekleşir.
düzeltme.. 17:45'ten sonra borsaya emir iletilebiliyor mu bilmiyorum bu arada.. Dediğim borsaya emir iletilmişse geçerli.. İletilmemişse zaten ortada emir yok..
valla bastim ciktim servise yetismek icin ,
ne poh yedi bilmiyorum.
yarin sert bir tarafa kirariz gibi geliyor,
ins doru tarafi buluruz, zabanan sekoya agaci gapi istiyorum.
bu gun olmadi yarin kismet.
yoğsam long olmak için en sağlam indikatör, ayu abinin ben mal aldım dediği gündür.. o gün borsada milattır.. bir çağın bitip, öbür çağa atlanılmasıdır.. fransız ihtilalı, istanbulun fethi gibi birşey..
EGELİME HİTABEN,günlük yapı öle sıkıştıki yüksek ihtimalle çok kısa zamanda sert bir kırılma ve arkasına bakmadan gittiği yöne devam durumu söz konusudur.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Borsalarda kar, çarşıya uymuş ev hesabıdır.. Alfret Hiçcock
abi özel mesaj atılmıyor size :(
BEéLLrock isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
dow jones işlemlerinizi nerden yapıyorsunuz bilgi almak istemiştim sizden
abi iş yatırımda mesela dow da short açtınız 2750 dolarmış kontrat.. vade sonuna kadar taşımada ücret vs. varmı.. vade sonu diyelimki ağustos.. mc olmadan bekleyebiliyoruz dimi..
vobdaki uygulamadan herhangi bir faklılığı varmı aklıma gelmeyen ?
EGELİME HİTABEN,günlük yapı öle sıkıştıki yüksek ihtimalle çok kısa zamanda sert bir kırılma ve arkasına bakmadan gittiği yöne devam durumu söz konusudur.
bugün çok pati çekti
beklentim 99400 dü
yüklüyüm diye 97500 bekledim onu bile yapmadı 97 ye fit oldum
yukarı kırılırsaaa mal aldırmaz
lakin geç kaldı aşşa beklenti oluşturdu bende
geceye cort kaldım dowda desteklemiş emme farketmez ne yöne giderse o yöne dönüveriririz hemşom
Yorum