ahh be egelim... gittin denize burdaki balıkları kaçırdın...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
anormal alıyor, kapanışa saklaması lazımdı gıllandım , shorta geçecem gibi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterahh be egelim... gittin denize burdaki balıkları kaçırdın...Gece böyle demiştik okutum. 96500 den giren 2000 puan alabilirdi. Ama herkesin bir trade tarzı var.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes çok aşırı bir düşüş bekliyor taban bekleyenler bile var. Kişisel beklentim bu kadar sert bir düşüş beklemiyorum.
96 altında ilk uyarılarımı alırım. 95450 altında uyarılar ciddileşir poz yüksek ihtimalle kapanabilir. 95 altında en geç kapanmış olurum.
95450 yi aşağı yönlü geçmeyen düşüş hareketi longa girmek için iyi bir fırsat olabilir.
Yarın ola hayrola.
Bence en zoru Egeliminki. Ben o kadar vuruşsam başım döner gardım düşer. Ki önceden öyle yapıyordum. 5 tokat atıyordum adam bir yumrukda nakavt ediyordu. Şimdi vuruyorum bekliyorum çıldırtana kadar
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
98.600 'den shortladım.
la bitmiyor telefonlar, tepede sandıydım en iyi fiyat didim bu oldu.
kaçırmışız.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yarın fed toplantısı var sanırım.. Yurtdışında olumsuz birşey olmaz yükselişine devam ederse bizde de 102.500 yolculuğu balar sanırım.
102.500 den önce şort açmam bu piyasada adamlar bu kadar olaya rağmen istekli görünüyorlar, birde haftaya cuma vade sonu kadı 9 iş günü'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
bende yapamıyorum egeli gibi..
bir oluyor, iki oluyor.. sonra algım bozuluyor.. bir de açgözlülük fena.. bu hareketi yapmayı denememin sebebi, daha fazla kazanmak.. Dolayısı ile aza kanaat getiremiyorum.. yani ben beceremiyorum o işi.. o tarz trade de, karı gördün mü alacan..
Yorum
-
inş . kırıntı için ekmekten olmayız, gine rahat duramadım shortladım.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın fed toplantısı var sanırım.. Yurtdışında olumsuz birşey olmaz yükselişine devam ederse bizde de 102.500 yolculuğu balar sanırım.
102.500 den önce şort açmam bu piyasada adamlar bu kadar olaya rağmen istekli görünüyorlar, birde haftaya cuma vade sonu kadı 9 iş günüGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Abim işin garip tarafı sabah ben longkapatırken kızdın bana döndün sen şortladınsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinş . kırıntı için ekmekten olmayız, gine rahat duramadım shortladım.
hayırlısı abim.. Buralarda dinlenecek gibi biraz, bekleyelim görelim ama 99 üstüne atarsa 800 puan yersin söliyim'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
hedef kaç murat hocam,muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster98'e yazdım.. 98,6 shortları..
edit.. 16:10 itibari ile emri iptal ettim..
97,5 mu 97 mi.
97.5 makul gibi sanki bilmiyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
zabah löngleri erken verip şorta geçince karlar eridi.. strateji eyi uygulama zayıf kaldı......
imdiiii...
bu palanın en erken dönüş yeri 101-102bin...
öncesinde bi keriz silkelemesi için şortladım emme... pala beni kerizleyecek sanki...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
pehh 98.400 short.. yazı tura... tutarsa.. tutmazsa patlar
birasda mazut olalım 
grafik aşşada rsi ve williams da nu oluşmuş pehh bu düzelirmi diye yazı tura

Yorum
Yorum