TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hanXX
    Yasaklı
    • 13 Aralık 2010
    • 58

Mete ,Atilla, Alpaslan, Kılıçaslan, Kürşad, Atatürk..Türk idiler Türk'e önderlik ettiler.Ama ne yazıktır ki dün bir kürde(özal) bugün bir gürcüye Türk'e önderlik görevi verildi. Onlar da türkün biryarısını öbüryarısına kışkırtarak görevlerini hakkıyla yerine getiriyorlar.
    Hepsi de aryan olmasına karşı Fransada ingiliz kökenli, İngilterede Alman kökenli başbakan olmamıştır olamaz da ama Türkiyede oluyor.

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

"kürşadın narasıyla...indik..tanrı dağından...

ruhumuzu kandırdık..orhun'un kaynağından...".............

Çok uzun ömürlü iki..türk devleti var....

Biri... Osmanlı...
      İkincisi...Ondan daha kısa ömürlüsü...Timurun torunu... BABÜR devleti..

Diğer devletlerimizin çoğu...dededen toruna..intikal etmemiş.......

ABD... araştımacıları.... "-Osmanlı bu kadar büyük bir coğrafyada...bu kadar...düşman..arasında... nasıl bu kadar uzun...yaşayabildi....?"

sorusuna cevap aramışlar....ve osmanlıyı çok..ama..çok incelemişlerdir...

Ülkemiz..insanları ...da...tarihini iyi incelemeli.... eksiğimizi..gediğimizi...iyi öğrenmeliyiz...

Kimsenin gazına gelip......sığ ..anlık...düşüncelerle... insan kaynağımızı...harcayacak...darıltacak...ayrıştırac ak....
      Söz...fikir..ve hareketlerde...bulunmamalıyız.....

diye düşünüyorum....

Rahmetli...Barış Manco'nun 1970 li yıllarda bestelediği..yayınladığı....."2023" diye bir şarkısı..vardır.... onu hep zevkle dinlemişimdir....
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• butsu
        Aktif
        • 16 Haziran 2009
        • 257

Abi kusura bakma artık, senin devrelerde sorun mu var?
        yazdıklarına bak

Kimsenin gazına gelip......sığ ..anlık...düşüncelerle... insan kaynağımızı...harcayacak...darıltacak...ayrıştırac ak....
        Söz...fikir..ve hareketlerde...bulunmamalıyız.....

e savundugun adam yapıyor bunları başta, ne ilginç insanlarsınız, bundan bile mağduriyet çıkardınız ya, ne diyelim...

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

Arkadaşlar, ne burada ne de başka ortamlarda birbirimize kızarak olumlu bir sonuca varmamız olası değildir.

-İktidar partisinin icraatlarından memnun olan insanların yine aynı partiye oy vermelerini bu şekilde önleyemezsiniz.
          -Sosyal yardımlar nedeniyle bu partiye oy vermek zorunda bırakılan insanların oy vermelerine engel olamazsınız.
          -Dini duyguların istismarı ile bu partiye oy verecekleri vazgeçiremezsiniz.
          -
          -
          Sinirini geçirmek için bu insanlara çeşitli vesilerle hakaret edeyim, küfredip aşağılayayım diyenler karşı oldukları bu düzene hizmet ederler. İyi niyetli iseniz, insanlara anlatın, anlamıyorlarsa yine anlatın. Yine anlamıyorlarsa yapacağınız bir şey yoktur. Kızmanız, küfretmeniz fayda etmeyecektir.

İktidarın eline koz vererek daha fazla oy toplamasına yardım etmek yerine, gelecek seçimlerde oy verecek gençleri sandığa götürüp istemedikleri bu düzene karşı oy kullanmaları için çabalayın.

Çeşitli sebeplerle iktidar partisine oy veren kitleleri ülkemizde halk hareketlerinde hiçbir zaman arkanıza alamazsınız. İktidarı destekleyen halkın geniş bir kesimine rağmen yapılan her türlü eylem hüsranla sonuçlanacaktır. Bizim ülkemizde çoğunlukçu demokrasiden çoğulcu demokrasiye geçebilmek için sandıkta etkili olacak güce ulaşabilmenin dışında bir yöntem fayda vermeyecektir.

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

siyaseti oturduğunuz yerde arkıdeşlerinizle eşiniz dostunuzla yapın gardeşim
            burdakinin kimseye faydası yok olmazda zaten
            burda pozunu ve sebebininizi yazın
            elde kalmış 96850 mallı %50 cort
            netcez ona bakın avradını kesen

Yorum

• TALEBE
              A-YI
              • 24 Ekim 2010
              • 1221

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              siyaseti oturduğunuz yerde arkıdeşlerinizle eşiniz dostunuzla yapın gardeşim
              burdakinin kimseye faydası yok olmazda zaten
              burda pozunu ve sebebininizi yazın
              elde kalmış 96850 mallı %50 cort
              netcez ona bakın avradını kesen
              89.100 den .....verecesun...... ağabeyum................
              aman...tavsiye falan...değil..... kafanız...karışmasın.......

saraylı...aabemmmmmm....in...analizi.....
              şu anda kv de 2 durum var:

-biraz geri çekilip 103425 e devam edebiliriz..bu durumda 93200 aşağı kırılmamalı..sonra da 106250 hedef olur..

-ya da 98225 te görülen tepeden 91450 ye geri dönüp ,ordan tekrar 106250 ye çıkabiliriz..bu durumda da 89100 aşağı kırlmamalı...

ov de 89100 dibi üzerinde bir tepki hareketi denemeye çalışıyor,ne kadar başarılı olacak, göreceğiz...
              uv li durumu geçen hafta vermiştim...o verdiğim grafiklerde 116900 tepesi için 3.C.3 tepesi demiştim...oranın kırmızı 3 olma durumunu alternatif sayım olarak vermiştim...bu alternatif ön plana çıkabilir,bunu da belirteyim,(matador ve diğer bazı arkadaşlar da bundan bahsetmiştiler)yani orası
              3.C.5=3.C=3

tepesi olabilir...
              bu durumda kırmızı 4 dalgası 116900 den beri başlamış olma durumu da var ve bunu ciddi gözönüne almam lazım...http://www.hisse.net/forum/showthrea...27732&page=208
              egelii abem...sen ne dersin.......?

saraylı....
              duyguları devreden çıkarmamız gerek,mesela yarın 96350 yi aşağı kırarsa renkolar ,ben kısaya geçerim...
              Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

stockbroker son yazını beğendim,halkın içine sürekli karışırım,en alt tabakadan en üste kadar haşır neşirim,iktidar karşıtı konuşmalarımız göbeğini kaşıyan erkekler veya onların dişileri için boşuna,ne desek boş

anlatsan bile saatlerce de konuşssan 'he he' derler,sonra yine bildiklerini okurlar,eldeki malzeme bu,yapazak hiçbirşey yok,bundan sonra politik yazmayacam ,iktidardan nemalananları söylememe gerek var mı,her devrin adamlarına da çözüm yok

gelelim vobaaaa,niye 200gho yu aşşa kırınca kısaya geçmiyoz da 96400 ü bekliyozzz? en güzeli kuzu style,kademeli cortla,yat üstüne azar azar ,alemin kralı deseler dinlemem bundan zoooora
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3010

milyonların gösterilerinde ölü ve yaralı yok çok şükür, yarın piyasanın kötü olacağını sanmıyorum, görelim bakallım hayırlısı,
                  baboli hocam yarın longları kapama niyetin varmıdır acep?
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• thebaboli
                    Sistemli Borsacı
                    • 06 Temmuz 2012
                    • 843

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    milyonların gösterilerinde ölü ve yaralı yok çok şükür, yarın piyasanın kötü olacağını sanmıyorum, görelim bakallım hayırlısı,
                    baboli hocam yarın longları kapama niyetin varmıdır acep?
                    Herkes çok aşırı bir düşüş bekliyor taban bekleyenler bile var. Kişisel beklentim bu kadar sert bir düşüş beklemiyorum.

96 altında ilk uyarılarımı alırım. 95450 altında uyarılar ciddileşir poz yüksek ihtimalle kapanabilir. 95 altında en geç kapanmış olurum.

95450 yi aşağı yönlü geçmeyen düşüş hareketi longa girmek için iyi bir fırsat olabilir.

Yarın ola hayrola.
                    I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                    Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      89.100 den .....verecesun...... ağabeyum................
                      aman...tavsiye falan...değil..... kafanız...karışmasın.......

saraylı...aabemmmmmm....in...analizi.....

egelii abem...sen ne dersin.......?

saraylı....
                      günaydın

aynı şeyleri düşün üyoruz sn saraylı ile
                      bu güzel

Yorum

• manaw
                        havacı
                        • 28 Ekim 2011
                        • 896

97,450 shortlar.. 96,450'den gittii..

elde kaldı 96,275'ler..

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

96850 cortlar
                          96450 filettoo

Yorum

• thebaboli
                            Sistemli Borsacı
                            • 06 Temmuz 2012
                            • 843

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Herkes çok aşırı bir düşüş bekliyor taban bekleyenler bile var. Kişisel beklentim bu kadar sert bir düşüş beklemiyorum.

96 altında ilk uyarılarımı alırım. 95450 altında uyarılar ciddileşir poz yüksek ihtimalle kapanabilir. 95 altında en geç kapanmış olurum.

95450 yi aşağı yönlü geçmeyen düşüş hareketi longa girmek için iyi bir fırsat olabilir.

Yarın ola hayrola.

95900 altı sıkıntı başlar. 95450 altı olmamalı long için.
                            I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

95900 altı sıkıntı başlar. 95450 altı olmamalı long için.
                              braw babolim işte bele yawww
                              95900 altı olmaz
                              96300 e gelise beni lönkletir

Yorum

• manaw
                                havacı
                                • 28 Ekim 2011
                                • 896

[IMG] 95450 altı olmamalı long için.
                                baboli, master yoda gibi yazmışsın..

Yorum