TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egelim ne diürsün bugüne?
    decek bişey yok
    imzada yazılı 105 e gidiür
    burda yaz 93 lerden lönk olunur beklenir sabırnan 105 te verilir
    yada 93 den lönk olunur kar cebe alınır şortlanır 3 kuruş alınır bidaaa lönklenir gibi vurşuşmalar yapılır benim gibi
    98500 görceni sanmam ptesi yarım pozu tamamlar maliyeti 97500lere çeker 97 den kapanır lönk olurum
    ana hedef 105
    sıkıntı yok

Yorum

• Bull Market
      Tecrübeli
      • 23 Mayıs 2007
      • 597

Maalesef direnişçiler güçlendiklerini ve haklı mücadelelerine devam kararı aldıklarını bildirdiler

Böylece direnişin resmen yönetime yani şu anki hükümete karşı devam edeceği açıklık kazandı böylece

Siyasi istikrarın bu derece perotestoya ve direnişe daha ne kadar devam edeceği soru işaretidir.

Benim vatandaş olarak şahsi düşüncem ise hükümeti bu şekilde istememeleri durumunda siyasi istikrarın geleceği sorgulanmaya devam eder, yabancı sermayenin ve hatta yerli sermayenin köşesine çekilmeye başlamasını sağlar, hatta geçen iki haftadan daha hızlı bir çekilme başlaması kuvvetle muhtemeldir.

Hükümet biran evvel durumu kontrol altına almaz ise bu direniş bitmez, ve sanıyorum siyasi iradenin en başındaki isim başbakan çıkıp bu direnişçilerin ayaklarına kapansa bile bitmek bilmez istekler devam edecektir, yani erken seçime gidilmesini kaçınılmaz kılma çabası sonuç vermek üzere gibi ve erken seçim kararı gelmez ise bu yönetimi istmeyeceklerdir.

İktidar ise direnişlerin sonucunda koltuğundan olacağını bildiği için boyun eğmeyecektir ve bu sebeple biran evvel bu direnişi sonlandırmanın çaresini bulması gerekecektir, artık herşey meydanda, çıkmaz yol yoktur, ama direk hükümete ve siyasi iradeye yapılan bu hareketin seçim kararı olmadan sonlanması mucize olur, bu mucize gelene kadarda ekonomik parametrelerin göstergeleri ne olur tahmin etmek güç, fakat belirsizliği borsalar hiç sevmez, hükümetinde her denileni harfiyen yapacak durumu varmı bilmiyorum, belkide kanunlara dayanarak direnişçileri tek tek hukuk yoluyla tutuklayıp kocaman bir açık hava hapishanesine sokacaklar, artık çözüm ne olur bilmem ama dünya izliyor.

Bi taraftan direnişçilerin daha fazla güçlenip kök ve dal salmamaları için müdahalelerin sürekli devam etme stratejisi ile yıldırma politikası devreye alınması kuvvetle muhtemeldir, bu zaten alışıldık olduğundan müdahaleler zaman zaman sert zaman zaman yumaşak tutularak büyümesini engelleyeceklerdir, yoksa önüne çıkılmaz hal büyür ve hükümeti indirir.

işte taze haberin linki.

Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• polat55
        Tecrübeli
        • 09 Temmuz 2011
        • 539

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        decek bişey yok
        imzada yazılı 105 e gidiür
        burda yaz 93 lerden lönk olunur beklenir sabırnan 105 te verilir
        yada 93 den lönk olunur kar cebe alınır şortlanır 3 kuruş alınır bidaaa lönklenir gibi vurşuşmalar yapılır benim gibi
        98500 görceni sanmam ptesi yarım pozu tamamlar maliyeti 97500lere çeker 97 den kapanır lönk olurum
        ana hedef 105
        sıkıntı yok
        Gözümsün...çok teşekkür ederim...senin şiven yeter..
        Senden çok şey öğrendim...sıra Baboli üstatta...ondan da birseyler kapabilirsem güzel olcek;)..bu arada kendisi cimbom lu müdür nedir, sarı-kırmızı filan...neyse ebedi dostluk, ezeli rekabet diyelim de yanlış yone gitmesin)

Hepinize içtenliğiniz için çok teşekkür ederim...
        Selamlar.
        Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          TAKA emice...

talebeliğime...verirsen.....

biaz açman mümkün mü...?
          ula talebe çok güzel çalışma yazdım bahtına silindi.neyse basitçe yazam bari 110 bine kadar ayu rallisi olup 112 binden sonra boğa rallisi başlar ve hedefleri az çok herkes biliyo zaten.fotodaki durum bunu der.
          alttaki sözü sanırım hatırlamışsındır.hehehe
          x100 de 78600 altı kapanış ne zaman gerçekleşirse o zaman kısalar avantaj kazanır
          yoksa biçer döğer alayınızı öğütecek.dikkatli olun lem.bu rakam sabit olup
          2013 yılı aralık sonuna kadar geçerlidir.bu rakam öle bişiki zaman geçtikçe değeri
          anlaşılacaktır.
          68850 rakamı var bide burası kıriz algılamasının başlangıcıdır.bu böle biline.
          bu söz aynen geçmişte yazılmıştır vede bana aittir.86100 üstü x100 de kapanış gelmedikçede geçerliliğini taşıyacaktır.
          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• TALEBE
            A-YI
            • 24 Ekim 2010
            • 1221

................T E Ş E K K Ü R.................

Sorularıma sabırla cevap veren...Taka Emice'ye....

Üslubu ve hamleleri harika egeliii aabem'e...

İstikrarlı okut'a.....

Telefonlarıma da...çıkmayan....eksper'e.....

Ve diğer başlıkdaşlara...........

Teşekkürlerimi sunarım.....

talebe ayı
            Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              veremez abi burdan ,
              daha dün akşam kapanışta pis veriririm talimini yaptırdı herkese,
              nasıl shorta geçiyorsunuz anlamadım, eşşek gibi topuklucak yukarı bu sefer.
              dimedimmi haydar, dimedimmi soyle,
              hafta sonuna longlar ile girdik,
              maliyet altlarda ins duserde sizi alip beraber cikariz.
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

tayyip..."dahili ve harici..bedhahları..... tek...tek.... açıklayacağız....." mealinde...konuştu....

gidebilir........BİST 100'ün birkaç patronu..... DEVA'nın sahibi...soroz da....topun ağzında...galiba......"çok...dillendiriliyor...." ... "gaz maskelerinin finansörü de varmış..." "yemeklerin...de..."............

"yargıya....gidecek...bu iş....." ............

bence...silivri...küçük...gelebilir....gibi......"patronlar....illegal örgütler....ve..basından...oluşacak...bu... ergenekon" a.........
                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• manaw
                  havacı
                  • 28 Ekim 2011
                  • 896

tayyip.. gençlik lobisini karşısına alıyor.. sorosu, patronları, interesti geçtim..

gençlere illegal, marjinal, vandal, çapulcu, iki yüzlü denmez.. başı sıkınca samimi olan gençlere yavrularım diyor.. miting alanında ise yandaşlarını görünce sayıp sövüyor.. kendi görüşündeki gençleri diğerlerine dolduruyor..

silivriye az yatırım yapsın... devir devran dönmedolap işini kendisi iyi bilir..

Yorum

• manaw
                    havacı
                    • 28 Ekim 2011
                    • 896

açıklayacağız.... bildiğimiz birşey var ki susuyoruzz.. zamanı gelince anlatacağız... vs.. denmez...

başbakansan.. başbakan ağzı ile konuşacaksın.. senin kamusal sorumluluğun var.. kimseyi kışkırtamazsın..

gençlerin tırnağına dahi bir zarar gelse.. bunun en büyük sorumlusu sen olursun..

Yorum

• VIX100
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2011
                      • 1945

ne yaaamur yağdı bugün megaköyde fenaaalık geldi,nem de coştu dabiii......

gürcü asla geri adım atmaz,kudurdu yine,allah sonumuzu hayır etsin

fayızcı iş biriktiriyor lönkleri,ağustos vadeye ölümüne yapışacam hisse sepeti gibi bu sefer,tek yol CORT
                      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Misafir

Pzt extra short olurmu piyasamızda da, ne dersiniz ?

Dow da satsa biraz daha, Robin Hood' luk yapıp.. İki üç gün satsa ilginç olur..

Yorum

• Bull Market
                          Tecrübeli
                          • 23 Mayıs 2007
                          • 597

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, bankacıların günlük siyasi tartışmaların içinde yer almaması gerektiğini belirterek, 'Bankacılar olarak camdan bir kalede oturuyorsunuz. Camdan yapılmış bir kalede oturuyorsanız kimseye taş atmayacaksınız. Taş attığınızda karşılığı kötü olur' dedi.

Olaylar sırasında bankaların nasıl bir sınav verdiğine ilişkin bir soru üzerine Babacan, bankacıların günlük siyasi tartışmaların dışında olması gerektiğini söyledi.

Bankacılığın itibar ve güven üzerine kurulmuş bir sektör olduğunun altını çizen Babacan, 'Camdan bir kale düşünün; bankacılar olarak orada oturuyorsunuz. Camdan yapılmış bir kalede oturuyorsanız, kimseye taş atmayacaksınız. Taş attığınızda karşılığı kötü olur. Herkes kendi işine odaklanacak' diye konuştu.

Bazı bankaların faiz lobisi ile hareket ettiklerini düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine Babacan, bankalar arasında faizlerin yükselmesini isteyenlerin olabileceğini söyledi.

Reel faizlerin düşük olmasının Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının bir sonucu olduğunu ifade eden Babacan, bankaların hem faiz alan hem de veren kuruluşlar olduğunu, ikisi arasındaki farkın bankaların karı olarak belirlendiğini hatırlattı. Babacan, bankaların tek gelir kaynağının faiz olmadığını belirterek, "Faizlerin düşük olduğu gelişmiş ülkelerde de bankalar kar ediyorlar ama yeni iş modelleri ve yeni hizmetler sunarak bu karı elde ediyorlar. Bankalarımızın düşük faiz ortamına kendilerini adapte etmeleri gerekiyor. Pek çoğu adapte etti ama aralarında eski günleri özleyenler olabilir' diye konuştu.

Yorum

• Bull Market
                            Tecrübeli
                            • 23 Mayıs 2007
                            • 597

Başbakanda faiz lobisinden bahsetti babacanda bankaları uyardı

Sanırım sermaye düşük faizli ortamı istemiyor, özellikle içerdeki sermaye.Bu durumda zaten dışarda yerli sermayenin kreditörü hazır bekliyor, hadi beraber kazanalım diyor, zaman geldi FED faizleri artıracak AB ve ABD parayı sahiplenecek biz daha önce davranıp sermayeyi koruyalım kediye yüklemeyelim diyor, her daim kazanalım ben seni hep destekledim, her hafta müdürlerini londrada ağırladım talimatlar verdim sermaye desteği yaptım ,seni ben adam ettim, şimdi sıra sende, içerden kaleyi yık ve ortaklığımız devam etsin demesi son derece normal.

Olanlar aynen bu şekilde değilse bende bişey bilmiyom.

Bu durumda güvenli liman bulmak lazım, yatırım enstrümanı anlamında söylüyorum bunu, altın veya TL faizi falan işe yaramaz, belki çok kısa vadede Tl faizi ama esas önümüzdeki 10 yılda güvenli liman bizim gibi ülkelerde dövizdir, hiç olmazsa satınalma gücünü kaybetmezsin, dövize iyi faiz veren yer buldunmuda senden iyisi olmaz, borsalar güvenli yatırım aracı olmaktan çıkar volatil ve genelde düşen piyasayı oynarlar, iyice diplemedende doğru dürüst çıkış trendi göremezsin, çıkışda öyle ahım şahım olmaz zaten kerhen maksat dolap dönsün modunda olur diplerde sürünmeler yaşanır.

Ben şahsen önümüzdeki yıllarda en riskli yatırım aracı olarak borsayı tek geçiyorum.

Yorum

• Bull Market
                              Tecrübeli
                              • 23 Mayıs 2007
                              • 597

Uygur atasözü ne güzel diyor

"Köyün itleri birbirine küs olsalarda, kurdu görünce birleşirler"

Bu söz tamda bugünler için söylenmiş olsa gerek

Dünayadaki tüm itler birleşti, Türk' e saldırıyor.

Türkün vuruşkan evlatlarıyız biz

Korkusundan Çin seddi yaptırılan (Mete)

Avrupaya aman dileten (Atilla)

50 binle 200 bin kişilik orduyu yokeden (Alpaslan)

2 bin kişiyle 500 bin haçlı ordusunu Hatay' a kadar kovalayan (Kılıçaslan)

40 Çeriyle binlerce kişilik Çin' e karşı duran (Kürşad)

Gemileri karadan yürütüp çağ kapatıp çağ açan

Fatih'in TORUNLARIYIZ.

Yorum

• thebaboli
                                Sistemli Borsacı
                                • 06 Temmuz 2012
                                • 843

polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Gözümsün...çok teşekkür ederim...senin şiven yeter..
                                Senden çok şey öğrendim...sıra Baboli üstatta...ondan da birseyler kapabilirsem güzel olcek;)..bu arada kendisi cimbom lu müdür nedir, sarı-kırmızı filan...neyse ebedi dostluk, ezeli rekabet diyelim de yanlış yone gitmesin)

Hepinize içtenliğiniz için çok teşekkür ederim...
                                Selamlar.
                                Eksper abi siyah-beyaz Egelim sarı-lacivert bende sarı-kırmızı

Formülü önceki sayfalarda paylaşmıştım. Poz alırken kullandığım 3 temel konu var.

1. EW

2. Teknik formasyon

3. Sistem sinyali

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                İşte bu ya. Forum böyle bir yer olmalı. Büyük usta Taka abiye özel saygılar. Kaniye Egeliye teşekkürler. İnşallah bol bol paylaşımlar devam eder ve başlığın takipçileri de bu paylaşılanlardan istifade eder.

Eee hem bu bunu başlat hem yat olmaz. Sağolsun eskiler forumlarda bu tarz paylaşımlar yapmışda onlardan bazı bilgiler edinebilmişiz. Bir yerden aldım ama nerden aldığımı bilmediğim bir formülü paylaşıyorum. Yazılımcısı genele paylaştığı için paylaşıyorum.

Bu indikatörümüzün üstünde kapanışlarda alıyoruz.

(HHV(HIGH,x) - LLV(HIGH,x))/2 + LLV(HIGH,y)

Bun indikatörümüzün altında kapanışlarda satıyoruz.

(HHV(LOW,x) - LLV(LOW,x))/2 + LLV(LOW,y)

x yazan yerler 5 dakka için 100 30 dakka için 21

y yazan yer 5 dakka için 200 30 dakka için 36

Örnek 30 dakkalık için ;

ÜST indikatör ; (HHV(HIGH,21) - LLV(HIGH,21))/2 + LLV(HIGH,36)

ALT indikatör ; (HHV(LOW,21) - LLV(LOW,21))/2 + LLV(LOW,36)

kullanabilirsiniz. Formülü detaylı incelerseniz kendi sayılarınızı da oluşturup buradan paylaşabilirsiniz. Böylece ortak güçle daha iyi hale gelebilir.

AL FORMÜLÜ ;

BullFear := (HHV(HIGH,21) - LLV(HIGH,21))/2 + LLV(HIGH,36);
                                Cross(CLOSE,BullFear)

SAT FORMÜLÜ ;

BearFear := (HHV(LOW,21) - LLV(LOW,21))/2 + LLV(LOW,36);
                                Cross(BearFear,CLOSE)

Harun kardeşimize detayları anlattım. Matriks kullanmadığım için resimleri ekleyemedim ama kendisi resmi buraya ekleyebilir.

Arkadaşlar hiçbir sistemi direkt kopyala yapıştır kullanmayın. İyice inceleyin size uygun mu? Eğer uygun olduğuna karar verdiyseniz kaç parayla kaç kontratlık işlem yapacağınıza karar verin. Bence ilk olarak ya sanal oynayın yada 10 kontratlık teminatınız varsa 5 kontratlık teminatınızı ayırın 1 kontratlık bir sistemi oynayın. Diğer 5 kontratlık teminatınızla diğer sistemi 1 kontratlık oynayın. Bence kaldıracı 5 den fazla kullanmayın. Tek başına sistem yetersiz olabilir para yönetimi yapmanız gerekir.

İnşallah sizlere faydam dokunur da bir hayır duası edersiniz. Allaha emanet olun.
                                I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                                Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information