TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zabahnan stoplamayanları kötü kıstırdı
    Pazartesi'si var daha bunun, inşallah..)

Hazır Dow da şu an yeşilken.

94,750 şimdilik yinede iyi maliyet, iyi kıvam short belkide fırsatı iyi değerlendirdik..

Daha dün bugün 89'larda dipler denemiş piyasamızda hayırlısı bakalım..

Yorum

• mehmetkirsoy
      Kıdemli
      • 03 Ocak 2013
      • 3325

90,000 üzeri long altı short stratejiden
      90,000 longa girmişti mantık

96,725 altı short üstü long eski stratejiye dönülebilir en fazla 96500 gördü

buna göre bi ayar çekmek şart

önceki strateji 96.600short-90.000flat=6600 90.000long 96.300 flate çıksa 6300 6600+6300 = 12,900 indregandi

96,300 short sutop 96,750 güzel bir strateji.. aslında 96700 den short açmak var ama görmedi.. görürse denenebilir.. altı üstü

bu açıdan 96,750 altında shorttayız

bunları yazmak kolay ama ben uyamıyorum

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        aliyorum....simdikinide okudum....ve ilgili agir topa yolladim...

verdigin bilgiler cok faydali....dikkat ettiysen....dun verdigin bilgiye uyduk....96 000 i kullanmadim....OBO dan vazgectim sayende....92 000 i kullandik....

simdiki bilgini cek ediyoruz....

cok tesekkur ediyorum....bu feed backler soygunumuz sanli oluyor....
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

öğleden sonra hazırlamıştım aşağıdaki grafiği.. ama seans arası yazmak istemedim..

bakalım kim nerden tepmiş..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evett....karli kapadik....eyiye isaret degil bu....kar alma 1000 puvn....95 250 ler....tekrar cakmak ucun....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              90,000 üzeri long altı short stratejiden
              90,000 longa girmişti mantık

96,725 altı short üstü long eski stratejiye dönülebilir en fazla 96500 gördü

buna göre bi ayar çekmek şart

önceki strateji 96.600short-90.000flat=6600 90.000long 96.300 flate çıksa 6300 6600+6300 = 12,900 indregandi

96,300 short sutop 96,750 güzel bir strateji.. aslında 96700 den short açmak var ama görmedi.. görürse denenebilir.. altı üstü

bu açıdan 96,750 altında shorttayız

bunları yazmak kolay ama ben uyamıyorum
              Yazdıktan sonra uymamışlık anlamında gibi değerlendirilmemeli bayım..

Evet yinede önceden yazdıklarından bu yazdıklarının anlamı çıksada,

'trade' farklı kendine özgü bir düzlemde hasıl olur ve olmakta gibi düşünmeli, zaman desen onunda bir

boyutu var malum.. vs..

Hani penaltıyı kaçırabilen futbolcu misali )

Yorum

• mehmetkirsoy
                Kıdemli
                • 03 Ocak 2013
                • 3325

yani ana yerlerden girilince ciddi puan kalıyor 500 1000 puan peşinde koşunca olmuyor 90 binden 200 ho ya kadar çıkış geldi 6500 puan.... 90 long burda kapat mis başarana tabii ben yapamiiimm

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Yazdıktan sonra uymamışlık anlamında gibi değerlendirilmemeli bayım..

Evet yinede önceden yazdıklarından bu yazdıklarının anlamı çıksada,

'trade' farklı kendine özgü bir düzlemde hasıl olur ve olmakta gibi düşünmeli, zaman desen onunda bir

boyutu var malum.. vs..

Hani penaltıyı kaçırabilen futbolcu misali )
                ben önceki yazdıklarımıda yapamıyorum kısacası icraat yok yazmak kolay

Yorum

• Misafir

Hayırlısı olsun, emeğinin bilginin karşılığı birşekilde birtürlü oluyodur mutlaka eminim..

Şahsen bende istifade ediyorum sizden Allah razı olsun bayım..

Beckham yerlere düştüydü Saraçoğlunda hatırlayın ).. Güya penaltıda onun 200 gho'su macide'si..

Her iş zordur kolay gelsin..

Sırf bunları tespit edebilip, yazmak çizmek sunmak bile başlı başına icraatlar oluyor..

Yorum

• caglarts
                    Aktif
                    • 06 Eylül 2011
                    • 223

mehmetkırsoy,

desene senin yazmalarının kaymağını ben yedim yalnız son 96300 short kısmını kaçırdım. flatim.

Yorum

• mehmetkirsoy
                      Kıdemli
                      • 03 Ocak 2013
                      • 3325

...

Yorum

• Misafir

Global short ihtiyacı ve ihtimali adına senide Allah'a havale edelim dear Dow, madem en büyük piyasasın..

O hepimizin hakkında en hayırlısını verir..

Amin..

Yorum

• Misafir

Ooo Bloomberg canlı yayında Taksim sunumunda hayırlara vesile şehir manzaraları belgeseli mübarek, acep neden?)

Bende çıkıp bi Kızılay yapim Cuma duası da ederim merkezden herkese, ayrıca Dow'un da hali hatrı ruhiyetine..

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3010

ovvv, hafta sonuna tek long benmi kaldim yane,
                            son mohikan, iskocyali. saka maka gun sonu parasinda kendi capima gore vob tarihimdeki en buyuk rakami gordum,
                            Allah tan yesildi. vob baslangicindan bu yana son durum girdigim paradan,
                            - % 20 deyim. pazartesi guzel bir + gap , gitmem icin son yakiti verir bana ins.

ben ulkeme guveniyorum duze cikacagiz kismetse...

guzu emmi sifreli konusmalarinizi kiniyorum, ozel mesajdan devam edinde,
                            acabalara gark etmeyin bizleri.
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3010

........
                              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Bull Market
                                Tecrübeli
                                • 23 Mayıs 2007
                                • 597

Fitch: Gerilim sürerse nota zarar verir
                                Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili yazılı açıklama geldi.

Fitch: Gerilim sürerse nota zarar verir

Fitch, Gezi Parkı için tüm Türkiye genelinde devam eden protestoların Türkiye’nin kredi notu için tehdit oluşturmadığını ifade etti.

Kurumdan yapılan açıklamada, “Türkiye’de protestoların mevcut durumu kredi notu için tehdit oluşturmuyor. Bu durum ekonomi üzerinde belirgin ters etkiler yaratırsa, gerilim kredi notu üzerinde baskı oluşturabilir” denildi.

Açıklamada ayrıca siyasi ve sosyal huzursuzluğun süreklilik arz etmesi turizm ve kısa vadeli sermaye girişlerini etkileyebileceği ve enflasyonu yükseltip, büyümeye zarar verebileceği belirtildi.

Yoğun seçim takvimi göz önüne alındığında, Başbakan Erdoğan'ın otoriter olarak algılanan tavrına yönelik protestoların şaşırtıcı olmadığına da dikkat çekildi.

Fitch olayların iyi idare edilmemesi durumuda gerilimin tırmanabileceği ve bunun da ekonomi için ters sonuçlar yaratabileceğini ifade etti.

Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information