94500 stop lu
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aynı fikirdeyim kardeş, kesin bu tayfa organize ve shortcu, 15 yıl önce deniz baykalın yaptığı gibi piyasaları sallıyorlardelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpes ya,
bunun altında bi plan yoksa,
piyasaya yazık ediyorlar,
faizi düşürmek için onca çaba gösteren bi hükümet ten bu kadar sert tutum beklemezdim
Yorum
-
Geçmiş olsun formasyonu bu
yani söylemeye dilim varmıyor ama şelale tüm şiddetiyle akıyor
bunun sonucu sağlam yer görmüyorum ben aşağılarda
pazartesi günü gibi bir düşüş daha bekliyor bizi haftaya
bu hafta buralarda dursa bile en iyimser durmasıdır,
sonrası bi aşağıya patlama olması kuvvetle muhtemeldir.
toplamda borsanın en tepesinden %40 düşüşü göze aldım ben oralarda dururusa durur artık buralar hayır etmeyecek görüyorum.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
96,600 aşşa geçilince tereddüt etmeyen 3000 puan karda...
yada şöyle 96.600 kırılınca long kalmayan 3000 puan karda...
Yorum
-
Yani henüz olaylar çok sıcak
iki yada üç hafta içinde toparlarsa toparlar
lakin olaylar sıcakken bu süre içinde sağlam düzeltme gelmesi kuvvetli ihtimal
çünkü olaylar çok sıcak ve tazeliğini koruyor.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
110 bine çıkacağımı bilsemde uzun olamamam gereken yerlermiş
gerçi zarar etmez fazla değil
şu anda tüm borsacılar yukarı ihtimale daha yatkın düşünüyor
helede 90 a indikçe böyle düşünecek
ama işte tamda fırsatını bulmuş olacaklar
serbest düşüş gelmesi çok kuvvetli ihtimal dahilindedir diyorum.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
91'e 89'a yol açıldı gün itibariyle..
İlk basılan günün görünen görünmeyen tabanlarına..
Bilenler bilir bazen bi taban kesmez hatta tetikler bi sonrakileri ancak bi tanecik te gizli teknik tabanımız var,
tabansal günün öncesindeki hafta.. Eder iki taban.. E birde türevler hizmette, mazi taban tecrübeleri
her iki yöne ve anlama görede değişik..
Dow düşüyo olmasa aşağılara short t.p. biraz daha yazıcam ama bakalım hayırlısı..
Zor piyasa..
Yorum
-
91,650 görülmesi tesadüf değildir.. dip 91,650 olarak bakmak daha sağlıklı olabilir belkidelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster25 şubat dibindeyiz
92,700 görüldü en düşük macd de uyumsuzluk var saatte... herşey olabilir.. atış serbest
Yorum
-
kim tutacak şimdi düşen bıçağı?
not artıranda yok
bekide not düşürecekler tabana gidecek vobEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
Yorum