Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kapanış itibariyle 10500 puan karda. Öncesinde 2500 puanı vardı. Uygulayalı 1 ay oldu herhalde. 12500 puan benim için 3 aylık hedef civarında. Tabi şans çok önemli ama insan şansını kendi yaratmalı.
Neyse paylaşımın kimseye faydası yoksa paylaşmaya da gerek yok. Halbuki yıkılcak yıkılcak diyip 10 bin puan terstte kalsak sonra da 10 bin puan kara geçsek heykelimizi dikerlerdi.
Egelim ve tüm longçu kardeşlerim Allah sabır versin. İnşallah en kısa sürede zararlarınızı kapatırsınız. Bu arada tekrar hayırlı olsun Egelim. Yeğenime sevgiler.
Selametle.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
bizim öteki köyde yaptığımız yarışma görüldüğü üzere ilaç niyetine bile 1 tane yeşil adam yok en az kaybedeb neredeyse %6 demiş
durum gerçektede malesef böyle
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Sn Exper,
Sessizce yillardir takip ettiğim iki insan var, biri sn kuzu vedahi siz, sizlere ne kadar tesekkür etsek azdır, umuyorum değerli görüşlerinizi bu forumda görmeye devam ederiz, sevgilerimle
Rallici başkanımız işte bu sebeple ankete katılamıyorum, mesela Bist30-100 en çok hangisi düşecek anketide yapsanız mutlaka
birilerimizin daha katılımı olur ancak böyle göçme ihtimali olan malum bi piyasada tek yönlü olarak şu çıkacak bu çıkacak işi pzsyn anlamında bile kafa karıştırabilmekte malesef..
...
Poz short devam, tarihi zirvelerimizden beri aynen hiç kontrat kapamadan trade yapmadan puan kaybetmeden..
Çarşambayı görmek lazım sanki diye düşünüyorum hem bizde 'özel durumumuz sebebiyle', hemde dışarda 'mevcut durumları gereği'..
tayyibi başa getiren gülen.....yani abd....tayyip gülenin adamlarının bir kısmını tasviye etti..... yani yedigi kaba sıctı....
exper abi dediğini birebir teyt edecek saadet partisinden bir yöneticinin bana anlattıklarını aynen aktarıyorum dediğin %100 doğrudur
bundan yaklaşık 5 ay önce ağam agd başkanından 100 tane atanmak üzere liste istedi agd ise 35 40 kişilik liste verdi ağam fırçaladı agd başkanını ne ya bu ben 100 tane adam listesi istedim dedi agd başkanı elimizde adammı bıraktın elimizde adam gibi adam bunlar kaldı dedi ağanın fethullahın elemanlarını tasfiye ettiği doğrudur işin can alıcı noktası atanacakların hemen hepsinin müsteşar düzeyinde olması iş cidden büyük kavga derin tamamen tayyib fethullah kavgası. bunlar kendi aralarında olayı cözdümü 80 darbesindeki gibi olaylar bıçak gibi kesilir bi sabah ansızın o sebeple ben exper abimi anlıyorum olaya başka türlü bakan kardeşlerim abilerim inanın olay bu 2 gurubun olayı sanmayın başka bişey aynı şey hatırlayın mhp başına geldi mhp yi bitiriyorlardı devlet bahçeli eyvallah tamam dedide kurtuldu mhp yoksam aynı chp deki gibi operasyon yapılacaktı mhp dede hasılı kelam dümen var her yerde olaylar bittimi borsa gerisin geriye döner ama zannı kanaatim daha düşeriz bu günün dibine yakın yerlere kadar düşecez
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
eyvallah başkanım, o zaman 1 bira içip alkolik oliiim
stokta varsa sorun yok
saat 22 yi geçti
Yorum