Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Vob da batan, sifiri tüketen, cok zor durumlara düsen tanidiklarim var... Yüksek düzey profesyonellerin, sadece kapitalin bir kismi ile oynanacak sey diye düsünüyorum... Cabuk kazanma hirsi ile kaybedecek olan arkadaslar icin kimse üzülmek istemez. Malum bir cin ata sözü var.... "Balik oltayi degil yemi görür"... Oltanin farkinda olmak lazim...
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
96400 altında piyasa -9 olsada gene düşmeye devam ediyor
burdan açılan cörtler 800 puan daha yazdı...
fakat artı gap gelme riski var.. çok pis yerde geceye poz taşımamak en temizi veya zaten 10.000 puan karlı poz short ise devam deyip kişinin tercihine kalmış
ufak ufak longlamaya başladım, akşam mutlaka c.başkanından iyi bir açıklama gelecektir. Türk devleti bir kabadayı yüzünden yıkılmaz. Risk alacaklar kaldıracı çok düşük tutsun...
rakamlar olabilir ama benim gibi acemi o rakamları yorumlayamıyor. 2012 mayıs ayında alıp 2013 ocakta sattığım hisselerimden elde ettiğim kar ile vob'daydım. yaklaşık %25 zarardaydım. iki günde çıktı zarar. artık bu piyasadan çıkmam gerek. bana göre değil
not: bu vesileyle mayıs ayında hisse almama sebep olan Babo abiye selamlar.
Yorum