Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sevgili mehmetkırsoy sende iyi yaptın aradan yakaladın hakladın bu Kamar'ı, helal olsun..
Bi xtaratorx vardır hani olmaz olasıca, ona benzettim Kamar'ıda, tevazu yoksunu zararlı piyasa şahsiyetleri..
abi arkadaşlar etkilendi burda mesajlarında... sanki olacak gibi düşünüyorlardı...
baktım ne diyor diye... bide ne görim her rakamı diyor zaten bi tanesi olacak yazık...
objektif bir yazı yok.. her rakam yazıyor sonra ben bildim ben bildim...
müneccimmisin cincimisin diyen yok ...
en son buldozer gibi kısaların üstünden geçecek 89 civarlarındaki mesajdan burda 2 arkadaş etkilendi kısaları kapattı uzun yapan oldu anladığım kadarıyla..
kimse geleceği bilemez abi bunu yazınca bi arkadaş geldi bana saydırdı
valla neticede adam ongorulerini paylasiyor, diyecek bir sey yok , buralari orayi burayi okuyan adamda etkilenmek icin okuyor neticede. o yuzden kimseye camur atmam aga, Allah akil irade vermis,
kimse teminat vermiyor , her gorus var nette biri sana uyacak etkilenceksun ama dogru ama yanlis.
Yorum