TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetkirsoy
    Kıdemli
    • 03 Ocak 2013
    • 3325

yav yazmiym diyorum fakat hala yardım deniyor.. sen değilmiydin 89-90 binde kısacıları buldozer gibi ezecekler diyen.. 13 bin puan düşüş oldu tüm hesaplar sıfırlandı... hep ben bildim ben bildim arası yok... sonra pazar günü ekle grafik tüm ihtimalleri içeren alıntı yap ben bildim ben bildim...

olbilir endeks 100.000 de olabilir ee hesap sıfırlandı.. yardım ettin mahvolduk...

ne bu ben bildim muhabbeti..

inanıyor insanlar..

her rakamı yazdığını farketmiyorlar... zaten bi tanesi olacak...

yazıktır..

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

galiba olaylar hukumet eliyle tirmandirilmak isteniyor,
      kotuye gidisati serbest birakicaklar zannedersem,
      fatura gostericilere cikacak, durduk yere yikilsaydi tek suclu hukumet olacakti .
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• mehmetkirsoy
        Kıdemli
        • 03 Ocak 2013
        • 3325

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        fatura gostericilere cikacak, durduk yere yikilsaydi tek suclu hukumet olacakti .
        parasal genişleme bitince herkez kendi suçlusunu arayıp bulacak idi.. tahvil alımıyla ilgili ilk nazlanmalar başladı.. bu güzel pembe tabloları ben yaptım dersen.. bozulduğunda ben bozdum dememek için suçlu icadı...

fedin tahvil alımıyla ilgis yok canım... ben yaptım faiz 4 küsür oldu... pehhhhhhhhhhhhhh göstericiler geldi bozdu yükseldi pehhhhhhhhhhhhhhh

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

endekste, günlük grafikte obo olma olasılığı var.. ben bu yüzden kapattım kısaları..

Yorum

• Misafir

Gördük bu arada gol müymüş değilmiymiş..

Daha ne goller yer bu mentalite averaj bile yapılır..

Sen 93 ten 116 ya götür karartma piyasanla temel, teknik, paylaşım hak getire??,

sonra bide geri bas olayları çığırından çıkar ikincil karlarını yaz, sonrada yatırımcıdan insaf bekle..

Bist 100'ü dediğin100 bine götürtsende kurtaramazsın manipulasyonunu..

Yorum

• mehmetkirsoy
              Kıdemli
              • 03 Ocak 2013
              • 3325

usta borsa diyince ayrıntıya girmesi dikkat çekti..
              tokyo new york borsalarındaki hareketten bahsetti
              3000 5000 düşer
              bi bakmışsın 100.000
              bu açıdan usta böyle dedi...
              usta tüyo mu verdi ?

usta niye 100.000 dedi

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

Cumhurbaşkanı...

Türkiye’nin demokrasi yolunda, demokrasinin kurallarını çalıştıran bir ülke olduğunu işaret eden Cumhurbaşkanı Gül, “Türkiye, hukukun üstünlüğüne inanan bir ülke. Mahkemelerin kararlarına, üst mahkemelerde itiraz edilebildiği ve itiraz yollarının açık olduğu bir ülke. Dolayısıyla bütün bu kurallar, Batı demokrasilerindeki standartlar çerçevesinde olmaktadır. Önce bunun bilinmesini isterim tabi ki. İkincisi şu; Türkiye'de herkesin düşüncesi fikirleri inançları hepsi de saygıdeğerdir. Açık bir toplum içerisinde yaşıyoruz” dedi.

“SAYGI VE SEVGİNİN KARŞILIKLI OLMASI GEREKİR”

Herkesin farklı düşüncelerini, görüşlerini, siyasi eğilimleri, inançları açık toplum içerisinde yaşadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunlara muhakkak ki saygı göstermemiz gerekir. Bu saygı ve sevginin şüphesiz karşılıklı olması gerekir. Herkesin kendi ülkesinde en geniş şekilde kendisini özgür hissetmesi gerekir.”

“İYİ NİYETLİ OLARAK VERİLEN MESAJLARIN HEPSİ ALINMIŞTIR”

Son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Gül, şunları söyledi: “Bu çerçeve içerisinde demokrasiler dediğimizde, demokrasilerle tabi ki seçimlerle halkın iradesi ile her şey, ülkeyi yönetenler ortaya çıkar. Ama demokrasi demek sadece seçim demek de değildir. Seçimlerin dışında da farklı görüşler, farklı durumlar, eğer itirazlar varsa bunların da çeşitli yollarla dile getirilmesinden daha tabi de bir şey olamaz. Barışçı gösteriler de tabi ki bunun bir parçasıdır. Bu anlamda son günlerdeki gelişmeleri bu çerçeve içerisinde görüyorum. Ve şunu da açıklıkla söylemek istiyorum ki, iyi niyetli olarak verilen mesajların da alındığının bilinmesini isterim. İyi niyetli olarak verilen mesajların hepsi alınmıştır. Bunların muhakkak ki günü geldiğinde gereği de yapılacaktır. Zaten bunun işaretini de eminim ki hepiniz görüyorsunuz. “

“KURALLARA HERKES UYMALI”

Cumhurbaşkanı Gül, bundan sonra dikkatli olmak gerektiği uyarısında bulunurken, “Hepimizin tecrübeleri şunu göstermektedir ki, maalesef bu tip toplumsal olayların neticesinde illegal örgütler devreye girerler ve onlar esir alırlar ve çok yanlışlara sokarlar. Buna hiç müsaade etmemek gerekir. Bütün vatandaşlarıma sesleniyorum ki; herkes sağduyulu olmalı. Kurallara herkes uymalı ve itirazları görüşleri, varsa bunlar barışçı bir şekilde dile getirilmeli ki bunlar getirildi, bundan sonra hiç kimsenin kabul etmeyeceği imajlarımızı zedeleyici davranışlara da hiç müsaade etmemek gerekir” diye konuştu.

“ÜLKE HEPİMİZİNDİR VE ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİR”

Türkiye’nin son 10 yıl içerisinde yaşadığı gelişmelere de değinen Cumhurbaşkanı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şunu da unutmayalım ki, bir ülkenin imajını yapmak kolay değildir. Hepimiz hep beraber Türkiye olarak 10 yıl içerisinde didindik, uğraştık ve Türk ekonomisini, Türkiye'nin imajını içeride ve dışarıda çok üst noktalara taşıdık. Bunun zedelenmesi hiç kimseye fayda getirmez. Hepimize zarar verir. Ülke hepimizindir ve ülkemize sahip çıkmamız gerekir.”

“TÜRKİYE’NİN DEMOKRASİSİ DE TEST EDİLMİŞTİR”

Son günlerde yaşanan gelişmelerle Türkiye’nin demokrasinin test edildiğini de anlatan Cumhurbaşkanı Gül, “ Şunun da yine bilinmesini isterim ki, bütün bu son üç dört gün içerisindeki gelişmeler gösteriler, bunlar yapılırken Türkiye'nin demokrasisi de test edilmiştir. Demokratik olmayan hukukun üstünlüğüne inanmayan ülkelerde bu tip gösterilerin nasıl neticelendiğini şöyle bir etrafımızdaki Ortadoğu'daki bazı ülkelerde olup bitenlere bakarsanız oradaki maliyetlerini göreceksiniz. Türkiye'de ise bunlar çok şükür onarılmaz acılar tattırmadan gelişmiştir, neticelendirilmiştir ve bu saatten sonra artık hepimizin yapacağı şey sakin olmak, kurallara uymak ve neticede ülkemizin herhangi şekilde zarar görmesine fırsat vermemek olacaktır” diye konuştu.

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIN SAĞDUYULU HARAKET EDECEKLERİNE İNANIYORUM”

Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasının sonunda bir kez daha sağduyu çağrısında bulunurken, “Ben bir kez daha bütün vatandaşlarımın büyük bir sağduyu içinde hareket edeceklerine inanıyorum ve demin söylediğim gibi verilen bütün iyi niyetli düşünceler hep bunlar okunmuştur, görülmüştür, not edilmiştir ve mesajlar da alınmıştır. Bütün vatandaşlarıma bu vesile ile sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.
                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• VIX100
                  Tecrübeli
                  • 03 Kasım 2011
                  • 1945

long açak mı?kaşıntı bastı
                  oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• mehmetkirsoy
                    Kıdemli
                    • 03 Ocak 2013
                    • 3325

doas taban oldu.

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      long açak mı?kaşıntı bastı
                      bulaşıcı galiba.
                      dolar artsa , otur oturduğun yerde diyeceğim ama, açıkçılar maçıkçılar öğleden sonra eşşek gibi alır yine tahminen.

eksper abim nerdesin, valla chrome'daki buraya link kısayolum bile eksper diye kayıtlı.

Yorum

• delidayim
                        Katılımcı
                        • 26 Mayıs 2009
                        • 214

şelale resmen,savaş çıkmışçasına,
                        durdurun bu kepazeliği
                        yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

okutum mevzide durumlar nasıl?

Yorum

• mehmetkirsoy
                            Kıdemli
                            • 03 Ocak 2013
                            • 3325

78,563 200 ema

Yorum

• mehmetkirsoy
                              Kıdemli
                              • 03 Ocak 2013
                              • 3325

200 lük vuruldu dayanacakmı destek izliyoruz ...

long yazı tura atılacaksa atılma yeridir.. 97200

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

kapanan poz sayısını düşük göstererek basıyor,terse hareket ediyor pala a.... ......yim,açmadım nah yakalarsın
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information