görülmüş sn çağlar. 6 adet işlem olmuş.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
holarla trade örneği gün içi
97200 tutmasıyla longa geçtikten sonra... 101.400 deki rakama yaklaşıldığı için mantıken long kapayıp shorta geçilip short stop bu rakam belirlenebilirdi..
Yorum
-
bi daha çakarlarmı akşama
malum millet okula işe gitti
akşama toplanırlarsa[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Sil baştan ders no.1;
Neymiş.., gerçek çapulcuya 'yazık onlarda kardeşimiz onlarda şehit.. vs' ayağı yapmıycan yaptırmıycan,
gerçek halkına vatandaşınada çapulcu muhabbeti yapmıycan..
Yaptırmazlar böyle dımdızlak kalırsın, T.C. burası anlamayana anlatırlar..
Şeşer beşersin sonra..
Yorum
-
kaddafiden farkı yok, hala işin ciddiyetini göremiyor...butsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu herif hasta, gerçekten hasta
Yorum
-
101.450 altı shortuz son durumda.. puhahah üstü long... objektif...mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterholarla trade örneği gün içi
97200 tutmasıyla longa geçtikten sonra... 101.400 deki rakama yaklaşıldığı için mantıken long kapayıp shorta geçilip short stop bu rakam belirlenebilirdi..
Yorum
-
Ruh sağlığı bozuk, tedavi ve gözetim altında olması gereken insanlar ülke yönettiğini zannediyor. Belli bir yaşın üstündeysen ve kendi malını satmak istediğinde noter onaylı akli dengesi yerinde raporu isteniyor.
Ülkenin nesi var nesi yoksa satıp ceplerini dolduranlara akli dengesi yerinde mi, cezai ehliyeti var mı diyen yok. Memleketin yarısını açık- kapalı cezaevinde tut, öbür yarısı zaten açık hava tımarhanesinde ikamet ediyorr. Bu yetmiyormuş gibi sürekli saçmala ve goygoycuların rant uğruna sürekli sana kafa sallasın. Neredeyse hergün online olarak milleti ger, aşagıla, proveke et, sonra mağdura yat.
Aile içi şiddetten tutun, kadınların itilip kakılması, insanların birbirine tahammülsüzlüğü, artan cinayetler hep en baştakilerin sürekli topluma öfke, gerginlik ve yalan -dolan, sahtekarlık pompalamalarının ürünü.
Enflasyon düşük, ekonomi çok iyi yalanlarını duydukça halk kendisiyle dalga geçildiğini düşünüyor. Öyleyse ben niye geçinemiyorum ve borç içindeyim diyor. Ülkenin kurucusuna yönelik hakaret ve saygısız benzetmeler de artık bardağı taşıran son damlalardan biri, ve asla affedilemez. Bu ülke bu vandal, hırsız, yalancı, sahtekar, KİNDAR VE MUNDAR dönemi asla unutmayacak.
Yorum
-
-
gürcünün fazla zamanı kalmadı,yapancı bunu görüyor emme malı kime kakalayacak işte o zor,otomatik sl a başlarlar yakında,dün bunu halkımızın yanında içinde gördüm,dikta yıkılacak,yalaka ve yardakçıları da yeni gelen partiye yönelecek....(sl is a must)oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum