Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kutu içindeki 120 dakkalık barlar fibo penceredir.kırlma taban oluşumunu işaret etmektedir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yukardaki gıraf kırlma olan yöne sert gelişmeyi işaret eder.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
baboli buraya verdiğim formülleri diğer köylerede taşıma işini sana bırakıyorumki herkes faydalanabilsin.
Devirdaime taşırım burada paylaştığın formülleri senin adına.
Taka abinin dediğini yanlış anlamadıysam 30 luk baktığım bu grafta yaptığım ew sayımı şuan için uygun olsada repaint yapma ihtimali günlüğün repaint yapma ihtimaline göre yüksektir. Bu nedenle repainti azaltmak için periyodu arttırmak gerekir.
Verdiğim sayım tamamen yanlış olabilir. Çömez ewciyim pek kaale almayın
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Taka abi kusura bakma ben anlamadım. Düşüş sertleşerek devam edecek yoksa buradan toparlayacak mı?
kırılım hangi yöne olursa anlamında.yukarı ihtimal hala var 107900 dikkat edin.altta 106900.
Twitterdan birilerini takip etme ihtiyacı duyuyorsanız..
Hacı Dimitri yide listenize almanızı tavsiye ederim..Burdan tanıyanlar var zaten..
piyasaya bakış tarzı farklı bir traderdır..ve etkilidir..
En azından fikir verir sizlere..
Yorum