Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hareketlerden algıladığım şu..
Bu düşüş bir çöküş değil..bu borsa daha çökmüyor..
Bu bir düzeltme..ANA DÜZELTME diyelim..
bu vade belki short vadesi olabilir..ama borsada bi yükseliş daha var..2013 yılının çıkışının bu kadar hızlı olmaması gerekiyordu..eğer böyle devam etseydi.. 2014 te burası yıkılırdı..
YIKIM 2015 TE OLACAK..
bunun içinde biraz zaman kaybedip buralarda oyalanmamız lazım..2014 ralli ve 2015 katliam olmalı..benim oyunumda bunun üzerine kurulu..
şimdi biraz gevşesin bakalım..iyi bir fiyattan LONG pozları alabilirsem..üstüne yatabilirim..
16 mayıs olmadı 17 mayıs tepe tahminim doğrultusunda,
bugün 17 mayıs zirve etiketini yapıştırıyorum,vatana millete hayırlı ossun.
u100 ü 95000 bekliyodum ama olmadı.
17 mayıs etiketi cuk oturmuş görünüyor
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
bak Kamarın bu son yazdığına sonuna kadar katılıyorum..
ama bu söze göre full long dalarsanız, sizin üzerinizden geçerler..
çünkü aşağıda 98000 lere kadar gitme ihtimali var..gider demiyorum..oraya kadar düzeltme mümkün..
onun için KADEMELİ LONG..ve en az 5 PARTTA LONG..
önce bizi gömdüler....sıra avrupada....son abd olacak....bu bolon patlamıştır....abd yi gömerlerken bizi alacaklar....bu son feyk olcak....birşeyler geliyor agalar....sıkıntı geliyor....bunu zamanı gelince anlayacaksınız....borsalardaki bu rally boşyere yaşanmadı....
105,400 ü sevdim bak..bana mantıklı geldi..
oradan longa başlayabilirim..şu andaki longum sembolik zaten..maksat işlem hacmi olsun..diğer deyişle bok yemek olsun..:-))
tepki geliyor..ama çok fazla olmayabilir..göstergeler çok dipte..
ama dönüş bugün olmaz tahminim..
seans sonuna doğru bi satış dalgası daha gelirmi bilmiyorum..
Yorum