diger ücde biride kapattım.....111 175......ana pozdayım artık....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Burdan artık satsa dow ne güzel olur kısa vade
Bizi öncü sayarız yine.. Moda değil artık ama (son düzeltmemizde de ayrışmıştık misal),
son aylarda belki orta-uzun vadelerde epey oldu öylesi öncü durumlarda..
Hadi Dow bari Cuma öğleden sonraya kadar kar realizasyonu falan bişey yap )??
Altın cazip te daha longlayamadık, bekleşiyoruz belki lüzumsuz ?? bilemedim..
Hayırlı işler forum..
Yorum
-
KENE modeli....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster111 elimdeki pozun maliyeti.....altında haftalar sonra ilk karlar artık.....yedi bin puvan kazıktan sonra .....pozda yatarak.....bu kerizlikmi, poza inanmakmı artık ne yazarsanız yazın....
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
ula usaglar....
deve kiralayin....at kiralayin....essek kiralayin....tirlari durdurabilirler.....ula sapa yollardan paralari tasiyacagiz....kene....yapisti bi kerem....kurtulus yok ula.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hah ......geldinmi.....ilkkez cebim para gördü haftalar sonra yav.....keyfim yerinde..... tıpkı eski günlerdeki gibi.... bin atlı cocuklar gibi şenniz....ha ha hakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula usaglar....
deve kiralayin....at kiralayin....essek kiralayin....tirlari durdurabilirler.....ula sapa yollardan paralari tasiyacagiz....kene....yapisti bi kerem....kurtulus yok ula.....
Yorum
-
ula usaglar....
paranin dini imani yoktur.....getiri gormedimi tuyer....ula dasima suyunan degirmen donmez ula....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dolarda acik pozizyonu olan pankalar....su an altlarina ediyorlar.....pis kokuyor ortalik...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum