arkadaşlar altın tüm dünyanın kabül ettiği eski tarihlerden beridir süregelen ciddi bir emtiadır.ne google nede apple hissesi değildir.bundan dolayı çok ciddi takip edilmeli ve ciddi analiz edilmeli.ucuzladı deyip atlanılacak yada terkedilecek bir hisse hiç değildir.şapkayı önümüze koyup eyi hesap zamanıdır.sizlere daha önce 2013 yılını kapsayan bir uv altın fiyat tablosu vermiştim onu bence eyi takipleyin.hayırlı akşamlar.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
sn.taka kesinlikle haklisiniz,
ancak deflasyon yada enflasyon,
neyi secer sko bilemem ama gelecek olan bence kaliteli 0 bir avrupa sedan arabasi = 1 ons altin
denklemi olacaktir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
grafik hangi sayfada , yenisini verebilirmisiniz ?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizlere daha önce 2013 yılını kapsayan bir uv altın fiyat tablosu vermiştim onu bence eyi takipleyin.hayırlı akşamlar.
Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
-
burada var aynısı.ihsan72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafik hangi sayfada , yenisini verebilirmisiniz ?
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hehhehe bencede sıkışmış hemde fenaTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine................ başımıza bir.........çorap örmesin................de......
)

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
ula çırak bi türlü vazgeçmecen.koyduğun indide eşitlik ilkesi var.bu olumsuz bir durumdur.ikiside aynı eğriyi üretmişler.bi daha gözden geçirmeni öneririm.yoksa bu sistem seni batırır demedi deme.hehehekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum
-
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sistem şimdi de 113250 den longa geçti. Yayınlamaya başladığımdan beri bu son trade ile karı 400 puana düştü. Oysaki herşey iyi gidiyordu.
Peki neden böyle oldu? Nasıl bu çarpılmadan kurtulabiliriz?
Kendimce teknik olarak çizdiğim 2 çizgi aralığına girdiği bölgeyi testere bölgesi olarak düşünüyorum. Bu çizgilerin kırılımında sistem sinyalinin başarılı olacağını düşünüyorum.
Ewsel olarak 4.dalgada olduğumuzu bu dalgaların yapısı gereği trend yakalamaya çalışan sistemleri çarpacağını söylemiştim.
Burda anlatmak istediğim mekanik bir sistem otomatik kullanımda sıkıntı çıkarabilir. Bu sıkıntı olmaması için otomatik olarak değilde farklı yöntemlerle birlikte kullanılmalıdır. Bu disiplinsizlik değil kendi içinde bir disipline sahiptir.
Mesajlarımda da belirttiğim gibi bu ara vereceği sinyallerde çarpılma ihtimali devam etmektedir. Çizgi kırılımları ve ewsel olarak destek geldiği zaman sistem güzel kar bırakacaktır. Kullanıcı bu doğrultuda işlem yapmalıdır.
Bu bilgileri öğrenmemi sağlayan değerli abime çok teşekkür ederim.leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumda amaç, insanların birbirlerine yol göstermesidir.
yani fikir paylaşımı ile daha doğru olana ulaşmaya çalışmaktır.
BABOLİ nin sistemine eleştiri gördüm..o sistemi kullanarak kazanmak mümkün..
ama bunu sistem al verince almak..sistem sat verince satmak şeklinde yapmamak lazım..
pazartesinden itibaren babolinin sistemi ile işlem yapıcam..ve bunu burda yazacam..
şu anda elimde 4 parti short var..bunların maliyetlerini belirttim..
babolinin sistemi ile bu shortlara ilave yapıcam veya short azaltacam..
aklımdan geçen şeyin daha faydalı olacağını tahmin ediyorum..
tabii EGELİİ nin işlemleri gibi yüksek getirisi olmayacaktır..ama kaybettireceğini sanmıorum..
bi deneyelimmi.?liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterleventim bu aralar sisteme göre hareket etmek zarar getirebilir. o yana bu yana cok sallıyor palacan.
Levent abi desteğin için teşekkür ederim. Ben sistemi paylaşırken formülünü yazıp bırakmak istemedim. Amacım sistemli olurken neler yapılması gerektiğini de aktarmaktı. O nedenle sinyalleri verirken çarpılma ihtimalinin yüksek olduğunu belirttim. Piyasada bazı zamanlar vardır ki sisteme uymak batırabilir. O nedenle bu zamanlarda mümkünse flat kalmanın da bir pozisyon olduğu unutulmadan flat kalınmalıdır. İlla vuruşacaksak düşük kaldıraçlarla vurkaç yapılmalıdır.
Daha önce de bahsettiğim gibi kanal çizgileri dışına çıkış beklenmeli. 4. dalganın bittiğini görmemiz lazım. Kanal kırılımının olduğu yöne güzel puan bırakmasını bekliyorum.
Bu ara işler çok yoğun sık yazamayacağım. Selametle. Cümleten hayırlı haftalar.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sistem şimdi de 113250 den longa geçti. Yayınlamaya başladığımdan beri bu son trade ile karı 400 puana düştü. Oysaki herşey iyi gidiyordu.
Peki neden böyle oldu? Nasıl bu çarpılmadan kurtulabiliriz?
Kendimce teknik olarak çizdiğim 2 çizgi aralığına girdiği bölgeyi testere bölgesi olarak düşünüyorum. Bu çizgilerin kırılımında sistem sinyalinin başarılı olacağını düşünüyorum.
Ewsel olarak 4.dalgada olduğumuzu bu dalgaların yapısı gereği trend yakalamaya çalışan sistemleri çarpacağını söylemiştim.
Burda anlatmak istediğim mekanik bir sistem otomatik kullanımda sıkıntı çıkarabilir. Bu sıkıntı olmaması için otomatik olarak değilde farklı yöntemlerle birlikte kullanılmalıdır. Bu disiplinsizlik değil kendi içinde bir disipline sahiptir.
Mesajlarımda da belirttiğim gibi bu ara vereceği sinyallerde çarpılma ihtimali devam etmektedir. Çizgi kırılımları ve ewsel olarak destek geldiği zaman sistem güzel kar bırakacaktır. Kullanıcı bu doğrultuda işlem yapmalıdır.
Bu bilgileri öğrenmemi sağlayan değerli abime çok teşekkür ederim.leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumda amaç, insanların birbirlerine yol göstermesidir.
yani fikir paylaşımı ile daha doğru olana ulaşmaya çalışmaktır.
BABOLİ nin sistemine eleştiri gördüm..o sistemi kullanarak kazanmak mümkün..
ama bunu sistem al verince almak..sistem sat verince satmak şeklinde yapmamak lazım..
pazartesinden itibaren babolinin sistemi ile işlem yapıcam..ve bunu burda yazacam..
şu anda elimde 4 parti short var..bunların maliyetlerini belirttim..
babolinin sistemi ile bu shortlara ilave yapıcam veya short azaltacam..
aklımdan geçen şeyin daha faydalı olacağını tahmin ediyorum..
tabii EGELİİ nin işlemleri gibi yüksek getirisi olmayacaktır..ama kaybettireceğini sanmıorum..
bi deneyelimmi.?liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterleventim bu aralar sisteme göre hareket etmek zarar getirebilir. o yana bu yana cok sallıyor palacan.
Levent abi desteğin için teşekkür ederim. Ben sistemi paylaşırken formülünü yazıp bırakmak istemedim. Amacım sistemli olurken neler yapılması gerektiğini de aktarmaktı. O nedenle sinyalleri verirken çarpılma ihtimalinin yüksek olduğunu belirttim. Piyasada bazı zamanlar vardır ki sisteme uymak batırabilir. O nedenle bu zamanlarda mümkünse flat kalmanın da bir pozisyon olduğu unutulmadan flat kalınmalıdır. İlla vuruşacaksak düşük kaldıraçlarla vurkaç yapılmalıdır.
Daha önce de bahsettiğim gibi kanal çizgileri dışına çıkış beklenmeli. 4. dalganın bittiğini görmemiz lazım. Kanal kırılımının olduğu yöne güzel puan bırakmasını bekliyorum.
Bu ara işler çok yoğun sık yazamayacağım. Selametle. Cümleten hayırlı haftalar.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese... Babolim paylaşmaya devam et sistemi, sanırım önceleri sağlam puan yakaladı sistemin, cuma Günüde söylediğim gibi bir tarafa kırılım yakın artık o yüzden sistemde testereye yakalandı herkes gibi ama mutlaka kırılımı doğru yönde yakalayıp sağlam puan bırakacak..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum