Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kriz bekleyenler var..Bende bekliyorum..Ama bu krizin zamanı çok önemli..ve şu anda değil..
bu sadece bir düzeltme..2013 te düzeltmelerin bol olması lazım..sakin sakin çıkmamaz lazım...öyleki 2014 te balon yapıp, 2015 krize girelim..
eğer bu yıl hiç durmadan çıkarsak 2014 ün Ocağında burası şellale olarak yıkılır..bu benim cycle larıma uymaz..
bu sebeple diyorumki..
Not geldi, beklenti bitti sözü çok yanlış..daha yolumuz var..ama düzeltme yapa yapa gideceğiz...
BEN BU SEBEPLE ŞU ANDA SHORT AÇTIM..106,000-108,000 aralığı düzeltme için iyi bir yer..benim içinde yeter aslında..
Endeks tarihi 5 dolar zirvelerinde..Bu 3. denemesi..2010 kasımda da denemiş avrupa krizi falan denilerek aşağı basılmış idi..
3. kere geldik..Bu sefer de dönerse sağlam çakılırız..
Kırarsa çarşı karışır..
Ben kıracağını düşünüyorum..
Bu kırılımında uzun barlar ile olacağını düşündüğümden yazdım yukarıdaki yazıyı..Ortam müsait..
Kuzu çok birikimli bir adam..Balonu görüyor ve yazdığı hiç bir şey şaşırtmaca değil..
parasal genişlemenin yaratacağı krizi biz yaşadık aslında..bu kadar büyük çaplı bir genişleme değildi ama..piyasalara aksın diye bir parasal genişleme yaptık biz..
1992-1994 arasında TANSU ÇİLLER döneminde oldu bu..detayını daha önce anlattım..
ordaki sonuç ne ise, bu genişlemenin sonucundada tüm dünyada aynı şey olacak..
Aslında daha fazlası olacakta..
Borsanın hüsranı açısından aynısını yaşayacağız..
O KRİZİ İYİ İNCELEYİN..
2011 seçimlerinde söylediğim bir söz var
Bu seçimi kim kazanırsa kazansın, kucağında bomba bulacak ve 20 yıl iktidara gelemez demiştim..
ve bu iktidarın, bir erken seçime gitme ihtimali olduğundan bahsetmiştim..
bunu bi kenara not edin..ben burdayım
Yorum