TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2gün evvel yazımda
    5güne 109 olmalı demiştim
    gene diyom 3güne 109 a gelmeliki dadlansın yoksa gerisi sakarin
    cuma yazmışız 3güne 109 deyu
    bugün 111
    geriside gelir
    kimse ağlayıp sızlamasın pala herkesi memnun ediür bi şekilde

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

benle pala arasında 2bin lik bi savaş va onu çözemedim
      bi o bi ben sokuyom sıra bana geçcek şimdi

Yorum

• delidayim
        Katılımcı
        • 26 Mayıs 2009
        • 214

ulem petrol koptu gitti,bizim sarı gacı avanak avanak bakıyo,kalk bi makyaj yap be
        yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• thebaboli
          Sistemli Borsacı
          • 06 Temmuz 2012
          • 843

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hafta sonu verdiğim sisteme bakan olmadı herhalde. 114050 den Cuma satıştaydı. 114225 üstü 30 dklık kapanışta ala geçer durumda şuanda. Hala karı kilitleyemedi.
          114050 yazmışım yanlışlıkla hiç uyaran yok 114150 den sattı sistem.

Karıda kitler gibi yaptı. Şimdilik 112975 üstü 30 dklık kapanışta longa döner.
          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• paradigma
            Tecrübeli
            • 19 Haziran 2009
            • 1088

baboli pasta varmi bugun ?
            yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• thebaboli
              Sistemli Borsacı
              • 06 Temmuz 2012
              • 843

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              baboli pasta varmi bugun ?
              Buyrun

efedi Nickli Üyeden Alıntı

-matrıks-

Yorum

• YALNIZ EFE
                Çalışkan
                • 20 Ağustos 2011
                • 467

Yorum

• TALEBE
                  A-YI
                  • 24 Ekim 2010
                  • 1221

meri teyze.....citi...işyatırım........longdan..... havlu atmış......mı....?

Eğer öyle ise....yarın...fırtına devam edebilir...mi...?
                  Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• leventaslan
                    Katılımcı
                    • 08 Haziran 2009
                    • 166

pasta muhteşem..
                    citi..uzlaşma 105,000 .bile olsa zarar yazmaz zaten..açılışı ordan yapmıştı...
                    onun için yarın çok rahat vermeye devam eder..
                    https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• leventaslan
                      Katılımcı
                      • 08 Haziran 2009
                      • 166

bu arada kamara istek gönderdim ama kabul edecekmi..bakalım.

Yorum

• thebaboli
                        Sistemli Borsacı
                        • 06 Temmuz 2012
                        • 843

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bu arada kamara istek gönderdim ama kabul edecekmi..bakalım.
                        Kabul eder büyük ihtimalle. Bence insan olarak da çok iyi niyetli biri.

Bu arada pastada şort diğer long diğerin 5 katına çıkmış. Longlardan biri anlaşmayı bozarsa seyrele cümbüşü

Yorum

• leventaslan
                          Katılımcı
                          • 08 Haziran 2009
                          • 166

Kuzuda benzer bişey söylemişti ya..birbirlerinin üstüne basa basa verecekler diye..

Yinede en güzeli..desteklerde var olan shortlardan miktar azaltıp..tepki geldiğinde tekrar yerine koymaya çalışmak..
                          yok eğer tepki gelmezde göçmeye devam ederse..eldekilerle yetinmek..

shorta çok hırslı olmamak lazım..acısı kötü oluyor..

yada ben hep long tarafına alışkınım..onun için biraz tırsıyorum..bilmiorum artık..

Yorum

• thebaboli
                            Sistemli Borsacı
                            • 06 Temmuz 2012
                            • 843

TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. / GARAN [] 20.05.2013 19:18:17
                            Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Vergi Denetim Kurulu İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı tarafından 2008 yılında Bankamız tarafından yapılan sermaye artışı sonrası yaratılan kaynak ile Bankamız tarafından çıkarılmış Kurucu Payların satın alınması ve iptali işlemi gelir ve kurumlar vergisi stopajı yönünden incelenmiştir. Yapılan inceleme sonucunda kurucu pay senedi sahiplerine yapılan ödemeler temettü dağıtımı niteliğinde bir ödeme olarak değerlendirilmiş olup, Bankamız tarafından eksik gelir ve kurumlar vergisi tahakkuk ettirildiği iddiasıyla Vergi İnceleme Raporu düzenlenmiştir. Söz konusu rapora istinaden 84.604.304,46 TL'si vergi aslı ve 126.906.456,69 TL'si ceza olmak üzere toplam 211.510.761,15 TL tutarındaki vergi/ceza ihbarnamesi ilgili vergi dairesi tarafından Bankamıza tebliğ edilmiştir.

Bankamız vergi tarhiyatına konu işlemlerin ilgili mevzuata uygun olduğu görüşündedir. Söz konusu tarhiyata karşı, tüm yasal haklar kullanılacaktır. Konu ile ilgili gelişmelerden mevzuata uygun olarak kamuoyu bilgilendirilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              İşte bu ya. Forum böyle bir yer olmalı. Büyük usta Taka abiye özel saygılar. Kaniye Egeliye teşekkürler. İnşallah bol bol paylaşımlar devam eder ve başlığın takipçileri de bu paylaşılanlardan istifade eder.

Eee hem bu bunu başlat hem yat olmaz. Sağolsun eskiler forumlarda bu tarz paylaşımlar yapmışda onlardan bazı bilgiler edinebilmişiz. Bir yerden aldım ama nerden aldığımı bilmediğim bir formülü paylaşıyorum. Yazılımcısı genele paylaştığı için paylaşıyorum.

Bu indikatörümüzün üstünde kapanışlarda alıyoruz.

(HHV(HIGH,x) - LLV(HIGH,x))/2 + LLV(HIGH,y)

Bun indikatörümüzün altında kapanışlarda satıyoruz.

(HHV(LOW,x) - LLV(LOW,x))/2 + LLV(LOW,y)

x yazan yerler 5 dakka için 100 30 dakka için 21

y yazan yer 5 dakka için 200 30 dakka için 36

Örnek 30 dakkalık için ;

ÜST indikatör ; (HHV(HIGH,21) - LLV(HIGH,21))/2 + LLV(HIGH,36)

ALT indikatör ; (HHV(LOW,21) - LLV(LOW,21))/2 + LLV(LOW,36)

kullanabilirsiniz. Formülü detaylı incelerseniz kendi sayılarınızı da oluşturup buradan paylaşabilirsiniz. Böylece ortak güçle daha iyi hale gelebilir.

AL FORMÜLÜ ;

BullFear := (HHV(HIGH,21) - LLV(HIGH,21))/2 + LLV(HIGH,36);
                              Cross(CLOSE,BullFear)

SAT FORMÜLÜ ;

BearFear := (HHV(LOW,21) - LLV(LOW,21))/2 + LLV(LOW,36);
                              Cross(BearFear,CLOSE)

Harun kardeşimize detayları anlattım. Matriks kullanmadığım için resimleri ekleyemedim ama kendisi resmi buraya ekleyebilir.

Arkadaşlar hiçbir sistemi direkt kopyala yapıştır kullanmayın. İyice inceleyin size uygun mu? Eğer uygun olduğuna karar verdiyseniz kaç parayla kaç kontratlık işlem yapacağınıza karar verin. Bence ilk olarak ya sanal oynayın yada 10 kontratlık teminatınız varsa 5 kontratlık teminatınızı ayırın 1 kontratlık bir sistemi oynayın. Diğer 5 kontratlık teminatınızla diğer sistemi 1 kontratlık oynayın. Bence kaldıracı 5 den fazla kullanmayın. Tek başına sistem yetersiz olabilir para yönetimi yapmanız gerekir.

İnşallah sizlere faydam dokunur da bir hayır duası edersiniz. Allaha emanet olun.
                              BABOLİ NİN sistemine kolaylık olsun diye bende periyot ekleyeyim dedim.hehe,hayırlı akşamlar.

Periods:=Input("Period",1,500,12);
                              Period1:=Input("Period",1,500,12);
                              Period2:=Input("Period",1,500,12);
                              Period3:=Input("Period",1,500,12);
                              (HHV(HIGH,Periods) - LLV(HIGH,Periods))/2 + LLV(HIGH,Period1);
                              (HHV(LOW,Period2) - LLV(LOW,Period2))/2 + LLV(LOW,Period3)
                              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

EW DE şu 5-3-5,yada 4-3-3,yada 3-3-3 nedir kim anladı allah aşkına bi açıklayın yahu.kimide iii diye bişi saymakta.saçma sapan şeyler bence..ana sayım dışında sayımlar kim yaparsa yapsın saçmadır bence.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information