nette analiz yapan şöyle bir arkadaşa rastladım..ben beğendim doğrusu... aklı başında düzgün değerlendirmeler... belki işine yarayan olur...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fındık Gökhan da söylemişti burayı. Faydalı olabilir.fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternette analiz yapan şöyle bir arkadaşa rastladım..ben beğendim doğrusu... aklı başında düzgün değerlendirmeler... belki işine yarayan olur...
http://www.danlevent.com/I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
day trade nen işimiz olmaz bundan zoraaaa,tırcılığa başladık,yaaaa sabır,tesbih bulayımfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergene yatayda sıkıştırmış... salacakmı alacakmı.. bul karayı al parayı... günlük işi böyle...
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
-
Hadi rast gelsin okut'umokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster111.000 den 4. Partİ Şort..
Son vuruŞu yaptim ortalama 109.500
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
takribi 1 saat sona başladı yolculuğunaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster109600e lönk yazıldım
750nin altına gelmesini beklemesemde
diğer taraftan genel beklentim enaz 111500 e dooru yola çıkar az sona
şuhalde bile filetleyerek 700 puan kardayın
lönk olmadım bilerek olmayacağımıda olursam çok alttan olcemide söledim
keçi olmamak için lönk olmiürüm
son durumda zabanan 109700den filetleyerek 1500puan karda sayiürüm kendimi
yarın 112 ye doru vururum
Yorum
-
112500 e doru gitme ihtimali govatlı
günaydın deyelim ayrıyetten nerde bu forumun gediklileri arkıdeş ya battı son çıkışta yada öte köye gitti
battıysanız bişe dememde öte köye gidiliyoda bure gelinmiürse ayıp ediünüz ha
şorda biz bizeyiz
Yorum
-
Borsa İstanbul'da 17:30 sonrasında kapanış seansında gerçekleşen tüm emirler iptal edildi,............ borsası
Teknik arıza, Borsa İstanbul'un kullandığı sistemin saati ile atomik saat arasındaki birkaç saniyelik fark nedeniyle oluşmuş.(wsj)
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
Yorum