bi tek zirve kaldı...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
short beklese imisiz duman olmustuk ....halil de geri sayim yapiyordu 1 hafta once dusecek son 24 saat diyordu dusme potansiyeli % 10 cvari diyordu 5000 puan tepti ....birde uzman gecinmiyorlarmi ...birde ahkam kesmiyorlarmi aha sana ahkam ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
ya üstad benim anlamadığım bu halil a yattırım stratejisti idi bu kurum ne haldedir bide sen onu düşün hala bu kurum bu halili çalıştırıyorsa geniş düşünmek lazım derim hep nü zamanlarda kol gibi kazık attı takipçilerineparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort beklese imisiz duman olmustuk ....halil de geri sayim yapiyordu 1 hafta once dusecek son 24 saat diyordu dusme potansiyeli % 10 cvari diyordu 5000 puan tepti ....birde uzman gecinmiyorlarmi ...birde ahkam kesmiyorlarmi aha sana ahkam ...
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
bu arada altında 2 defa aynı yere geldi gitti almadık karı alamazdımda ekrana bakamıyordum emmme graf fena sıkışmış kırılım olmalı stop koyuyorum aşağıda 1461 e bidaha inmezse yukarı basacak oluroturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Çok basit değil mi? Dediğinin aksi yönde işlem yapması gibi.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya üstad benim anlamadığım bu halil a yattırım stratejisti idi bu kurum ne haldedir bide sen onu düşün hala bu kurum bu halili çalıştırıyorsa geniş düşünmek lazım derim hep nü zamanlarda kol gibi kazık attı takipçilerine
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdü aşamüstü seetlik al vedi desek böyün aşşaaama 105300 dirençli bi uzun çıbık yapmalı
bugün niyeti belli eder
eğer çıbııı uzatır 105300 ü geçer 106ya doğru uzanırsa ala
yok 105300 dönerde 104ü destek yapcem derse hedefi çok deel105300 ü geçmiş 106ya uzanmış ve alaaaa olmuuşegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster104675 e lönk yazdım yerse
bizimde 104675 gelmemiş üle 800 den aloıpda gitsem olcemiş y neyse nasip
bi bodrum yapam gelem dedi arkıdeş apar topar gittim öğlen anca geldim
bugün işlem yok haliyle emme perşembe cortlarım bulduğum yerden
Yorum
-
dwitter yıkılmış halile veryansın edenlerden.....yok 3000 yedim yok 5000 ... yok para pul oldu cart curt,bana mı sordunuz leyn cortlerkene....
bi pohtan anlamazsınız takılırsınız bunların peşine,gelin bir de bizi izleyin cortta nasıl sermaye korunur az da kar edilir,gerçekten çok zor corttan nemalanmak bizimki malaklık emme zoru severiz
bu sefer tırnan malı götüreceem inşallah not artışı gelir de levyelerim yoksa 300-500 puana fit oluyoz mecburen,zararda iyi oturuyoz,ztop yok cort devam erken de olsa
bir de sistem satan arkadaşlara itibar etmeyin,paralı gruplara katılmayın
tevede aynı kaltak çıkmış sallıyor,izlemeyin
hergün porsa reklamı yapılıyor tevede hırkız tarafından kanmayın,hele bu seviyelerden senet sepet almayın,paranız likit fonda dursun,yoksa çalarlar dimedi demeyin,çerçeveletip duvara asın,şeytana ve yalaka,yandaşlara uymayın,herdevrin adamıdır bunlar,komünist parti iktidara gelse onların adamı olurlar,hadiiin eyvallah
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
hehehehhehehehehehthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok basit değil mi? Dediğinin aksi yönde işlem yapması gibi.

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
short diğer bugün aniden artmış long diğerle makas artmış emme baktımda
HSBC ve CS den yapılan işlemler dikkat çekici, özellikle cs nin longu artmış gitmiş, oysaki cs bugün günlükde sadece 3835 long yapmış görünürken totalde longu 8943 artmış, yani hem kısa kapayan bu kurumda bir büyük el var, hemde diğere vadeden short taşıyanları karşılayıp alış yapan bir görünmez el var bu kurumda, pala bu kurumlarda hala, cs, hsbc ve işyat, ortalığı kasıp kavuruyorlar bu kurumlardan, gerçi palaya deli dediysekde her dönem başka kurumdan dalavere yapacak zekası var, şeytan akıllı bişey bu, makinada şeytan icadı olsa gerek, tez kelleleri vurula, ah ecdad olsa yaşatırmıyda lem sizi, bu yaptıklarınızın hesabını kelleylen verirdiniz.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Teb ve Doyçe dün de bu vadede long idiler.Long geçmişleri 2-3 günlük. Pozisyonları kapatmadan uzlaşmaya bırakmışlar. Toplam 30600 pozisyon en tepeden kapatıldı. Pozisyonlar dün ve öncesi alındığından en az 2000 puan kar var belki daha da fazladır. 30000 x 200 = 6000000, 6 milyon TL net kar birkaç günde. Doyçe spotta en iyi alıcı ama hem Doyçe hem Teb diğer vadenin en iyi satıcıları. Kimseyi etkilemek istemem ama doyçe spotta aldıklarını satınca shortları kara geçmiş olacak. Dümeni beraber çevirdiği kankası TEB de yine short olarak yanında. Bu ikiliye dikkat etmek gerek yeni vadede...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞort diğer gene uçmuş.
1 Mayıs işçinin emekçinin bayramı kutlu olsun
Yorum
-
Bu açıdan öyle ama bir diğer açıdan bakmak lazım.chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeb ve Doyçe dün de bu vadede long idiler.Long geçmişleri 2-3 günlük. Pozisyonları kapatmadan uzlaşmaya bırakmışlar. Toplam 30600 pozisyon en tepeden kapatıldı. Pozisyonlar dün ve öncesi alındığından en az 2000 puan kar var belki daha da fazladır. 30000 x 200 = 6000000, 6 milyon TL net kar birkaç günde. Doyçe spotta en iyi alıcı ama hem Doyçe hem Teb diğer vadenin en iyi satıcıları. Kimseyi etkilemek istemem ama doyçe spotta aldıklarını satınca shortları kara geçmiş olacak. Dümeni beraber çevirdiği kankası TEB de yine short olarak yanında. Bu ikiliye dikkat etmek gerek yeni vadede...
Mesela meril de spotta mala saldırmış ve 10 bin longu var. Ki bu kurum nedense pek zarar yazmaz. Citi Credit ve İş yatırım gibi mahşerin atlıları da onun tarafında. Şort diğer long diğerin 3,5 katı. Bu durum şortçuları 3,5 attırabilir.
Son olarak da daha vade başı olmasına rağmen 215 bin açık pozisyon olması da işin cabası.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Acayip bir konuşan robot, gayet anlamlı cevaplar veriyor.
Yorum

Yorum