yazik olmus benim longlere bu siralar ekranda olamayinca boyle oluyor napalim ....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vix hocam kanarya bozdu seni , memati profili varken dusecek diyon dusuyordu, pis verecek diyordun veriyordu,
baboli grafiklerin super aga her 3 saatte bir paylasirsan cok sevinirim,
exper abim asil adamsin vesselam.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
selamun aleyküm
daha bir gün bile geçmedi aradan demekki inat yok pala nereye sen oraya
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesi elim tetikte olacak....bu gercekleşir ise long diyen adamı odunla kovalamak lazım...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye long...maliyet 101...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
shortmusun reis?VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop yok,ölümüne furuşacaaz yine
tepki hareketi bu
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
agam bilmiyorum ne kadarlık tutarlar söz konusu...ama şu var sabit fikirli olmak iyi değil bu işlerde..VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher daim ,genelde cortum,yazdım yukarıda
aman deyim..dikkat edelim... üzülmeyelim....
Yorum
-
oh oh, tam skonun yukarı sürme gerekçeleri işteVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarşılıksız çek sayısında çığ gibi artış olmuş,gürcü hapis cezasını kaldırmıştı....
kim jong füzeleri yağlıyomuş dimedi dimeyinnnn
ama 103'den evvel dönmez bu , eksperimin dediği gibim itlik payı
olacaktır diye düşünüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
günaydın bol kazançlarınız olsun
sabah internete bağlanamadım, bir hususta bilgilendirmek istemiştim
EUR/USD paritesinde mızrak çuvala sığmıyor
daxi de mal yedirebilmek için paritede gecenin bilmem kaçında 3 ünde OPERASYON yaptılar durduk yere
1,3010 dan 1,3070 e 60 pips kaldırdılar.
sonra tekrar yükselir, buralara gelir gelmez orasını şimdilik bilemem
ama parite kısa vede de (yarın veya engeç perşembe ) 1,2830 ları yakmaya gidebilir
yine hep söylediğim gibi korelasyon beni bağlamaz
meril ablamız ile siti bnesinin peşinden PİSTte
long kovalayan dostlarımız bu ihtimali göz önünde bulundursun
yatırım tavsiyesi değildir
Yorum
-
djı yine 146xx yapmış
içimden bir his bugün açılışa bunlar -100 future ile gireceklermiş sanki diyor
şuan burda bulunmamızın sebebi cuma günü bahsettiğim 100800-101350 bölgesidir, tek hamlede kırılmaz demiştim (ama kandırdı bizi cuma kırıyor gibi yapıp dün tepti eşek )
günlük rakamımız 101100 falan olmuş
AĞA eyaletlere bölüp ödül olarak bol bol not vermedikleri müddetçe
dağılırmaya mahkumdur bu pisti
Yorum
Yorum