muratman Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
birkac gun ilgilenemedim hic bakamadim kisalari 103000 den kapadim telefonla verdim emri forumada giremedim , simdi bakabiliyorum epeyi dusmus ....birkac gun daha ilgilenemiyiyecgim umarim eksperim longu vurunca yakaliyabilirimyatirim tavsiyesi degildir ...
-
650 den reverse olmuştumkiTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelkim düşerse diye 750 şort
sevgili eksper abimizin mesajı geldim, içim rahatladıeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşortları kapattım....
çok teşekkürler eksper abi
102025 ve 102100 ü ilk hamlede geçemez diye düşündüğüm için 025 flat
Yorum
-
A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEB.................. VOB'da alış rekortmeni.....
GARANTİ hissesin'de çok satıcılar arasında.................................
pala TEB'de mi...?
TEB ........bakalım akşam hangi sonuçlarla ortaya çıkacak....
Dün VOB'da.....millet SATARKEN........... ALAN.........
GARAN'da da satıcıydı....
BUgün VOB'da...MİLLET ALIRKEN...........SATACAK mı..?
Yoksa birkaç gün bekleyecek mi...? 105 leri falan...
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102 ve 100 arası secin beğenin alın...heryer long yeri....stop 99500 olmak kaydı ile....hedef 112....
Eksper abi.....
Gerçi senin üslubun değil.....ama...
112 ye çıkışı ... veya buranın dip olduğunu...bulurken... izlediğin yol... argüman........... nelerdir....?
saygılarımlaGücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
dalga boyları....yükselen trende bist düşüş fırsatını kacırmıştır... 102 üstüne cıkmamalıydı ...cıktı renk verdi...bu iki gündür yaşanan düzeltmedir...eksper terstir... dalga yapısının işleyişini bilir...onun ücün kazanamasada asla kaybetmez....A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi.....
Gerçi senin üslubun değil.....ama...
112 ye çıkışı ... veya buranın dip olduğunu...bulurken... izlediğin yol... argüman........... nelerdir....?
saygılarımla
Yorum
kendim bizzat gidip elini öptüm
Yorum