her durumda kafanda tasarladığın stratejiye plana sadık kalmak lazım... dün 103200 den uzadık..istop yakın dedik... lakin yazmadık... yazmassan böyle kalıyorsun işte... istop olamadık iş güç derkene... şimdi uğraş dur... gerçi şimdi desen kapanabilirim ancak.. bunu kara çevirmemiz lazım Allahın izniylen.... heleki eksper aga aynı yöne gelmişken.. tövbe ellemem...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yerli hala malın altına giriyor. yabancı tırları dayamış mal boşaltıyor. dün yazdığımı tekrar ediyorum, 2 yıl içinde imkb100 10000 altı... ya da 0.5 dolar altı diyelim, dolar çok yükselirse 10000e kadar düşmeyiz belki. yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Selamlar arkadaşlar
Hani olmaz ya kötü bir anlamda da kastetmiyorum ama Almanya daxigirl style bi -100,-120 puan satsa
merak ediyorum bugün nası farkıyla gelişir mevcut görüntülere göre )
Hayırlı uğurlu olsun yeni tabelamız markamız düzenlemelerimiz..
Bizim sitenin keyborsa ismi bi yana diğer ismi tam oldu şimdi, üye sayısında artış beklenir her vadede
.. sende sat dow biraz hadi artık ne çıkarsa bahtımıza zaten.. why not ? )
Yorum
-
pala böyün çok sallamalı eğer up tirend başlacaksa.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
up tirend sinyali için ilk denge yeri 103500 olmalı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
teşekkür ederim sayın foxfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekrar fırsat verdi... değerlendiremedik... hayırlısı..
tebrikler türkoğlu...
bende 1018xx lerden long kapa şansını değerlendiremedim
göz göre göre gitti kaç puanım tü ALLAH kahretsin
Yorum
Yorum