ne poh yerse yesin,paramı kurtarmadan şurdan şuraya adım atmam
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterG. Kıbrıs hadisesi ile Avrupanın psikolojisinin bozulacağını daha önce söylemiştim. 15 yaşındaki çocuk bu ABli yöneticilerden daha iyi yönetir.
Bu da cevaplardan biri:
And this is why I took all my money out last Friday, this Monday and yesterday.
I have friends in Spain and Portugal (romanians that had established there 10-12 years ago).They have told me that starting this Monday, people are quietly withdraw their money from Portugal and Spain banks.
Same happen in Romania.Romanian banks will be out of liquidities in 8 days now.I am assuming Spain and Portugal banks to be out of liquidities in less than 4 days now.
My advice? take your money out in tranches.And tell your relatives, friends to do the same.There is not much time left man.
ispanya borsası 2007 nin yarı fiyatında gidiyor.. dip olmuşlar 2004 endekslerde geziniyor..
2001 de bugünkünden daha yüksekmiş endeksleri..
Yorum
-
Mesela bende şuan aşağı gidebilir alma alma diye bir durum vareksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşşagı gidecekse beyniniz size al al al aptal herif ne duruyorsun eyi düştü der....hedefi yukarıysa tam tersi....ilizyonisttir agam...onun icin trendde güccük yatırımcı oturamaz..eninde sonunda beyniniz ona teslim olur....ha ha ha .
tersi olma ihtimalide az değil.
Yorum
-
Yanlış anlamıyorsam..spekcikler garantide malı yedi..çıkarmaya uğraşıyorlar çıkaramıyorlar,alıcı falanda gelmiyor.
Şimdi öbür bankalarada destek atmaya başladılar.
işc 60 62 alıyor.garantiyede alıcı gelsin diye.halk,ak vakıf alıyor.
Öbür türlü kimse yok almak isteyen.
Yorum
-
101250 lönkegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında kapatmasamda olurdu ama kar aldık deyen
aşşa gelirse 101200 gene lönklecem
bana göre bu son düşüştü 100600 düşüş yani
bidaha 101 altına sarkmazsını en azından önümüzdeki 10 gün boyunca beklemiürüm
tamamen kendi düşüncem

ya nasip
Yorum
-
reiste stop emri gelmeyeceğini bilsem ekranı kapatıp, akşama kadar bakasım yok.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu saatten sonra beni shortlarımla gömün,

akşama görüşürüz, kolay gelsin.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİŞC'nin AĞASI: "- Hadi düşelim......."
GARAN'ın AĞASI: "-Kıpraşma.....bugün mübarek gün..... milleti kesmeyelim...."
GARAN'ın AĞA'sı.................. da"- artık kesme vakti geldi".....mi diyor...?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
vaaay, babo abi hoşgeldin
nasılsın?
altın vuruş 3 felan deme sakın, dil altı haplarım yanımda değil
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum