kaizer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hayırlısı experim.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaizer hoşgeldin... hayırlısı olsun....
Dolareste ayar var.TL grafikleri bir süre kenara koyup USD veya Euro bazında değerlendirerek yola devam.Umarım bu sefer de donuma kadar almazlar.hahaha..
Yorum
-
altını 1800 e kadar zorlayacagım...1570 stop....maliyet 1575polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltını buraya kadar mı üstadım? Burdan sonra aşağı mı yukarı mı anlayamadım kusura bakma..
Saygılar..
Yorum
-
eksperim show yaptin yine bu gun, helal olsun,
o kadar bileylendimki bu ite, para kazanmaktan cok bundan kil kopardim diye sevinicem,
kan davasi bi nevi, o derece yani.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bugün garantiye basan yine yat.fin..zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdam bastığı kademeye 1 milyon yazıyor.kademe tekrar alınamıyor ve alt kademeye çalışmaya başlıyor.
Dün 5,3 milyon satan yat.fin.daki herif.Bugünde devam ediyor.Bütün piyasa ona bakıyor.
Yorum
-
Terör beklentiside geride kaldı not işide geride kaldı. Bilançolarıda gördük. Başka bir arzunuz.. Yok kalmadı.. Bitti.. Bitmiştir heralde...
Yorum
-
heç bişey göremedimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı işler
duramadım gene kaşındım 101750 cort
akşam geldim baktım para yazmış poz duriür
cort devam

Yorum
-
Allah bereket versin ortağım kazancın daim olsunegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterheç bişey göremedim
akşam geldim baktım para yazmış poz duriür
cort devam

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum

Yorum