eksperim epeyi bir canim sikkin ...boyle oluncada saglikli dusunemiyorsun dogal olarak .. bu 108 den dusus birden oldu orda longda kaldim pozda buyuktu , long long olarak epeyi bir toparlamistim aslinda o surecte , dusustede aldigim hepsini verdim tum yil aldigimizi ve eksiyede gectik ustelik , birakayimmi birakmayaymmi diye gidip geliyorum yine ....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper helal olsun,
kimse kusura bakmasın ama skendere daha buyuk helal olsun,
senin gibi bir adamı takip etmemize ragmen hala zarar yazdırdı ya,
seni bulacam olm diyerek skoya konuyu kapatıyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yarın da bir miktar yukarı devam eder mı üstadım?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96900...butun longlar kapandi.....poz musait bir yerine sokuldu....Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
bence hiç zorlama, bundan sonrası delilik, şuur yerine gelene kadar bence sende mevziye çekil.polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın da bir miktar yukarı devam eder mı üstadım?
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
aynı yere yazdımdı gitmişegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster95650 cort avradını kesen
lönk kovalicez derken noldu
95650 filet olmuş başkada bişey olmamış hala 500 puan alacak var ama mühim değil herhalükarda çıkartırım yterki ekranda olem
fazla takılmecem siteye bi kusurumuz olduysa affola
Yorum
-
yarın satış gelmeli saatlik bariz sata dönüyo
96950 haftalık destekoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Selam arkadaşlar..
En son nisan vadeye taşımıştım longları... 98.500 ortamam ...
97.500 den yarısın verdim... Şubat vade sonu Şubat vadede dün itibariyle işyatırımın 28 000 shortu var kapanmamış. basmak isteyebilir...
Nisan vade 1/2 long poz ile devam ediyorum eğer basarsa aşağıya 97.500 verdiğimi yerine koyucam...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Forumdaki değerli yatırımcı arkadaşlar çok haklı,
Hem zor hem yanıltıcı bir piyasa dönemindeyiz en kısa vadelerde
Belki yanıltıcı gücünü gösterircesine basar aşağıya bi turda aynı iştahla kapanışa niyet?
24 saatte aldı 2400 puan yukarı desek ayrıca haftalık gibi dibe görede 4500 kemiksiz
bi seans vaktide kaldı cepte )
Yorum
Yorum