sakın yüksek kontratla vurmayın,vurur vurmaz hemen dedi dana gibi terse kaçıyor,paradigma haklı
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Arkadaşlar;
Siyasi görüşlerinizi hakaret etmeden, küfür etmeden dile getirebiliyorsanız sıkıntı yok...Aksi durumdaki ifadelere izin verilmeyeceğini bildiririm.
Yorum
-
Ben de kapanışa kadar bekleyeceğim, 76630 altında kapanacak olursa XU100 kaparım pozu, yoksa devam edeceğim..
Yorum
-
Bu apds nin altından ne çıkacak çok merak ediyorum
+ 9bin küsür..
Buradan yeni short mu acıyor?
Düşüş trendi bitimine mi yakınız? Longluyor mu?
Yorum
-
Vallahi 3 kuruş kazandık aksama kadar 2 dakıkada 5 kuruş verdik, ben bu vobu ilk yuklu kaybımı 92 lenden short olmakla kaybettim ikinciside duşüşte long olmakla kabettim şaka mı kaka mı anlamadım.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Yorum
-
-
1.7974 +0.0041 (+0.23%)
çok güzel halletti skender tereyagından kıl çeker gibi elini kirletmeden...
önce borsada verdi gazı borsa düşerken kur faiz kıpırdamadı... kur faiz kıpırdamıyor diyen geldi aldı.. soygun böyle oluyor...
Yorum
-
Bu apds müthiş kıllandırdı beni.. Onun için kapamıyorum pozu..marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu apds nin altından ne çıkacak çok merak ediyorum
+ 9bin küsür..
Vade sonu haftaya.. Bu apds ile haftaya basabilecek mi bakalım..
Hafta sonuna long..
İyi akşamlar cümleten..
Yorum
-
Yüklediğim resim kaynak siteden dolayı silinmiş. Bakalım 17 k çalışacakmı?anonimm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. :)
Yorum
-

Yorum