kuzey Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ya eksperim boyle bir senaryoyu nasil dusunuyorsun nasil uretiyorsun ,tamamen psikoloji isi bu ...sonuc ta tutar tutmaz % 50 sans var ama yinede boyle bir oyunu uretebilmek takdire sayan...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu faiz kararı sonrası aşşagı basışta piyasayı longa sokmak ücün yapmış olması büyük ihtimal.... bunu yemem ben....karar gelsin bakalım....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
peki neden bastı sabah aşşagıya da bakın buralar destek dedi.... ikidir insem bile cıkıyorum dedi... sabah basması icin dışarısıda dahil hicbir gerekce yoktu...neden???tek neden var faiz kararı sonrası....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya eksperim boyle bir senaryoyu nasil dusunuyorsun nasil uretiyorsun ,tamamen psikoloji isi bu ...sonuc ta tutar tutmaz % 50 sans var ama yinede boyle bir oyunu uretebilmek takdire sayan...
Yorum
-
Sabahki basışın sebebi MBye gözdağı vermek olabilir. MBnin munzam artırmasını istemiyor bankalar. Hükümetten çeşitli kişileri de devreye sokup munzamı önlemeye çalıştıklarını düşünüyorum. Çünkü EKGYO arzı var, hükümeti de ilgilendiriyor borsanın durumu. Bundan 1 ay sonra arz bitmiş olacak, borsa daha az ilgilendirecek herkesi. Dolayısıyla MBnin munzam artışını 1 ay ertelemesi herkesin işine gelecek. Bu 1 aylık sürede borsa biraz yukarı tepki de vermiş olur, biraz daha mal dağıtılır.
Dışardan bakan bir göz olarak gördüklerim bunlar...
Yorum
-
Merkez, 1 Ocak 2013den itibaren kredilerdeki artış %15 olunca önlem almaya başlarım gibi birşer dese ortam değişir bir anda... Çünkü %15 i geçen yıl bugüne göre alıyor piyasa, bankalar o yüzden satış yiyor. Bu durum netleşirse 2-3 ay bankalar için tehlike kalkar.
Yorum
-
bu basış lönk silkeleme de olabilir....
aşağıda 90bin yukarıda 102bin geçerli....
ekranım kapalıydı iniş ve çıkışı göremedim...
96650den şört bekliyorum...
97bin üzerinde ısrar etmem ve longa geçerim...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
çoğunluk longa dönmüş durumda, sko kaçınılmazı yapacak muhtemelen.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Selam... herşey beklentiler dahilinde geldi süpriz bişi yok... testereye devam her iki yönede gidebilir net bişi yok ağamın kafası nereye isterse artık..
En son 98.500 maliyet long da duruyordum değişiklik yok işlemde yok'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
)
Yorum